nlc.hu
Sztárok

Járai Máté a szexualitásról

Járai Máté: „Zabáljuk a pornót, miközben egyre szemérmesebbek vagyunk”

Szerinte ezek a tartalmak alapjaiban rontják meg az emberek elképzeléseit a valóságról.

Istenes Bence műsorának, az IstenEst-nek volt a vendége Járai Máté, Fluor Tomi és Varga Tamás. Ahogy az az IstenEst-nél megszokható, most is izgalmas témákat feszegettek a vendégek Bencével. Többek között szóba jött az, melyikük melyik politikussal létesítene intim viszonyt és az, mit gondolnak az egyéjszakás kalandokról és a szexualitásról.

Járai Máté

Járai Máté az IstenEstben

Járai Máté, aki amúgy is mindig nyíltan beszél a saját szexualitásáról, ezzel kapcsolatban kemény véleményt fogalmazott meg, szerinte a probléma ma már a kamaszoknál kialakul. 

„Szerintem a szexualitás van a legnagyobb bajban most a világon. Iszonyú nagy gáz van az agyakban, iszonyú nagy frusztráció van. Azt hisszük, hogy ha őt is, őt is meg őt is, akkor valamit elértünk. Szerintem a fiatalokban van valamennyi szorongás, és azt hiszik, hogy így kell. Zabáljuk a pornót, miközben egyre szemérmesebbek vagyunk. Egyre kevésbé merünk ezekről a dolgokról őszintén beszélni, például a szexualitásról. Még a barátainkkal sem. Azt sem mondjuk el nekik, ha hónapokig nem fekszünk le a párunkkal, mert úgy érezzük, hogy nem vagyunk normálisak. Ez olyan tabutéma, miközben mindenki reggeltől estig lefetyeli a Pornhubot, és azt hisszük, hogy úgy kell csinálni, ahogy ott: megvilágítva, és ha nem úgy áll a nő segge, akkor már szar az egész. Szerintem itt a probléma, hogy az, hogy lefekszel valamivel, kábé olyan, mint hogy elmész vele hamburgerezni, tehát egyszerűen nem jelent semmit” – magyarázta a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top