nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté a nyitott házasságról

Járai Máté: „A monogámia az egy teljesen beteges elképzelés”

Járai Máté mesélt arról, hogy mikor csalták meg először egymást, és miért döntöttek a nyitott házasság mellett.

 Járai Máté és felesége, Kíra nyitott házasságban él, ebből nem csináltak titkot, többször is nyilatkoztak arról, hogyan is kell ezt elképzelni a gyakorlatban. A színész minap az IstenEst adásában is mesélt a kettejük kapcsolatáról, írja a Blikk.

„13 éve voltunk együtt, amikor először megcsaltuk egymást. Már az elején is úgy beszélgettünk róla, hogy nem fogunk egy életet úgy leélni, hogy csak ketten vagyunk. Nálunk barátságból lett szerelem, nagyon jóban voltunk, és utána feküdtünk le egymással először” – mesélte Járai Máté. 

 

Járai Kíra és Járai Máté

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Hozzátette, már ezen időszak alatt is felmerült, hogy nyitott kapcsolatban éljenek, de megegyeztek, hogy akkor vágnak bele, amikor mindketten úgy érzik, szükségük van rá. Amikor eljutottak erre a szintre, mindketten azt gondolták, ez egy plusz fűszer lehet a házasságukban. „Ez nem azért történt, mert ráuntunk egymásra, hanem mert a monogámia az egy teljesen beteges elképzelés szerintem. Bennem az a kérdés fogalmazódott meg, hogy le kell-e mondani bármiről is, hogy ha igazán szereted a másikat?” 

Az idő pedig őket igazolta, vehetjük ki Járai Máté szavaiból. „23 év után még mindig mellettem van, pedig aztán van kínálat bőven jobb pasikból, és mégis azt mondta, hogy mellém akar lefeküdni esténként az ágyba, meg velem akar elmenni nyaralni. Van olyan, hogy nem feltétlenül jön haza este, de hát most Istenem…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top