nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté a nyitott házasságáról

Így néz ki Járai Mátéék nyitott házassága a gyakorlatban

A színész azt is elárulta, hogy amíg a NőComment! forgatásán ült, addig a felesége valaki mással volt.

A NőComment! vasárnapi adásában Járai Máté beavatta a nézőket nyitott házassága rejtelmeibe. Elárulta, hogyan néz ki a gyakorlatban. Kiderült, hogy milyen szabályokat fektettek le Kírával, és az is, hogy amíg a színész a talkshow forgatásán ült, addig a felesége valaki mással volt.

Járai Máté

Járai Máté és Járai Kíra 23 éve élnek nyitott házasságban (Fotó: Sajtóklub)

„Mindenki élhet szexuális életet, akivel akar, csak időnként jöjjön haza?” – kérdezett rá Gryllus Dorka, hogyan is zajlik Járaiéknál a nyitott kapcsolat. Mire a színész: „Nem. Ez azt jelenti, hogy 23 év alatt történt X számú megcsalás, és mi minden esetben ezt megbeszéltük.

„Mindig el kell mesélni utána?” – faggatta tovább Gryllus. – „Az az őszinteség alapja, hogy erről beszélünk. Nem az van, hogy valaki reszket a szekrényben, mert én váratlanul előbb hazaértem a forgatásról, és esetleg Bélát ki kell dobni az ablakon. Hanem kinyitom az ajtót és azt mondom: ‘Béla, tudtam, hogy jössz, de arról volt szó, hogy 4-kor már elmész.’ És nem lesz ettől kellemetlen a dolog” – magyarázta Járai Máté.

„Tehát szólni kell előre, hogy jön délután Béla?” – kérdezett rá Gryllus Dorka, mire Járai: „Ma például szólt, de van olyan, hogy nem.

„Nekem ez rosszul esik, de ugyanakkor spannol is iszonyatosan. (…) Én egyszer megőrültem a 23 év alatt. Megőrültem és akkor nagyon meg is bántottam a Kírát, mert a Kíra sokkal intelligensebb nálam. ‘Fél évre el akarok vele menni egy lakatlan szigetre!’ – mondtam neki, mire ő: ‘Szerinted nekem hogy esik, hogy te fél évre el akarsz vele menni egy lakatlan szigetre?’ (…) A szabályok is állandóan változtak. Mindenféle szabály volt: nem találkozol egyszer csak egyvalakivel! – Ez hogy? Elfogy a város. Ezt nem lehet. Ez egy nehéz kérdés, de azt gondolom, hogy ha én nem színész lennék, akkor párterapeuta lennék, mert azt gondolom, nagyon tudnék abban segíteni, hogy ha valakit nagyon szeretsz, akkor hidd el, sokkal több mindent meg tudsz neki bocsátani, mint te azt hiszed” – mondta el a színész, hozzátéve: „Mi azt a fajta őszinteséget választottuk, hogy ez ne fájjon, hogy én letagadok valamit, mert nekem sokkal nagyobb ügy, ha valamiről nem beszélek, mintha elmondom. Rögtön nem lesz akkora ügy.

Olvass még a Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top