nlc.hu
Sztárok

A NőComment szilveszteri adásában bizonyított

Liptai Claudia műsorvezetőként tér vissza az RTLII-re

Korábban is sokszor bizonyította, hogy megállja a helyét.

A tavaly szilveszteri NőComment! adás rendkívülinek számított az RTL-en, november 14-től viszont rendszeresen látható lesz a talkshow az RTLII műsorán, a házigazdája Liptai Claudia lesz.

Liptai Claudia lesz a NőComment háziasszonya

Liptai Claudia lesz a NőComment háziasszonya (Fotó: Zsólyomi Norbert )

A vasárnap esténként jelentkező NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője lesz Hajós András, hozzájuk adásonként 4-4 közismert és a saját területén sikeres nő csatlakozik majd. Így, ahogyan már megszokhattuk: Hadas Krisztina újságíró, Pálmai Anna színésznő, Osvárt Andrea színésznő, producer, Balázs Andrea színésznő, Balázsovits Edit színésznő. Több adásban látható lesz Tapasztó Orsolya, fizikus-kutató, influencer, Árvai Anita gasztroblogger, étteremtulajdonos, Pirner Alma holisztikus egészség coach, Király Linda énekesnő. A NőComment! csapatát erősíti majd Szily Nóra újságíró, pszichológus, Wolf Kati énekesnő, Janza Kata színésznő, Gryllus Dorka színésznő és Tornóczky Anita, kutya viselkedésterapeuta is.

A hangulatért a NőComment! band is felel és természetesen egyik adásból sem hiányzik majd a meglepetés férfi vendég sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top