nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra kalandjai

Több mint ötven férfival volt együtt Járai Kíra

Újabb Nyerő Páros-szereplőről derült ki, hogy hány partnere volt – Járai Kíra színt vallott.

A Nyerő Páros egyik nagy meglepetése Járai Máté és Kíra szereplése, akik annyi érzelmet váltanak ki a nézőkből, amire talán eddig nem volt példa. Pozitívat és negatívat egyaránt, ám elmondásuk szerint jól kezelik a kritikát. A tegnapi adásban kérdéseket tettek fel a párok férfi tagjainak, és az volt a kihívás lényege, hogy mennyire ismerik a nőket és a saját párjukat. Korábban már megtudtuk, hogy Puskás Peti hány nővel volt együtt, most pedig arra is fény derült, hogy Járai Kírának mennyi partnere volt az évek során.

Járai Máté első válasza az volt, hogy erre vonatkozóan nincs adat. „Egy hosszú járása volt előttem, de pasija sok volt. Nincs adat! Nincs adat, hogy hány pasija volt” – kiabálta a színész, miközben ufónak öltözött emberkék gyantázták a lábát. Végül nem találta el, Kíra pedig elárulta, hogy több, mint 50 férfival volt dolga korábban. A feladat után kiderült, hogy korábban megbeszélték, ha ilyen kérdés lenne, akkor ezt mondják, de erre Járai Máté már nem emlékezett. A pár egyébként nyitott házasságban él, erről is beszéltek a Nyerő Párosban korábban.

nyerő páros járai kíra járai máté

Járai Máté és Kíra (Fotó: RTL Klub)

Nagy a feszültség a Nyerő Páros-villában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top