nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoliék második esélye

Czutor Zoliék visszatértek a Nyerő Páros villába, megváltozott a hangulat

Megnyerték a játékot, ezzel kaptak egy második esélyt Czutor Zoliék.

Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett másodikként hagyták el a Nyerő Páros-villát. Az énekes és felesége jól küzdöttek, ám a szimpátiaszavazáson alulmaradtak Puskás Petivel és Dallos Bogival szemben. Dér Heniéknél elásták magukat, amikor az első szavazáson ellenük voksoltak, azóta feszültség van közöttük — éppen ezért az énekesnő nem szerette volna, ha ők térnek vissza, ám mivel megnyerték a kiesőkkel folytatott csatát, folytathatják a versenyt.

„A hangulat biztos, hogy rosszabb” – válaszolta Zsani Sebestyén Balázs kérdésére, aki a benti viszonyokról kérdezett. 

„Kíváncsi vagyok, hogy mi van ott, de nagyon meglepődnék, ha mindenki puszipajtás lenne bent a házban” – árulta el Czutor Zoli, aki azt mondta, jobban aggódott a benti hangulat miatt, mint a játék miatt. 

Dallos Bogi meglepődött Dér Heni reakcióján, aki öleléssel üdvözölte a Belmondo énekesét és feleségét, hiszen állítása szerint neki volt a legnagyobb konfliktusa velük, amikor elhagyták a villát. Czutorék kíváncsiak voltak a verseny alakulására és az erőviszonyokra, ezért nem sokkal a megérkezésük után a Járai-házaspárt és Rácz Jenőéket is kikérdezték, hogy milyen a viszony, mi történt, amíg nem voltak bent.

czutor zoli és zsani

Czutor Zoli és a felesége, Zsani (Fotó: Nyerő Páros)

Nagy a feszültség a Nyerő Páros-villában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top