nlc.hu
Sztárok

Dér Heni parodizál

Dér Heni kiparodizálta a Járai házaspárt, majd furcsa dolgot tett

Az volt a feladat, hogy másokat kellett kiparodizálni – Dér Heniék Járai Mátéékat kapták.

Dér Heni közellenség lett a nézők szemében, sokan kritizálják a viselkedése miatt. Ez odáig fajult, hogy az énekesnő letiltotta a képei alatt a kommentelési lehetőséget, mert nagyon sokan bántották. Nem csak ott, de a Nyerő Páros közösségi oldalain és szinte minden felületen szidják a hozzászólók… A tegnapi napon az egyik feladat részeként a Járai házaspárt kellett parodizálniuk Gergővel, ami eleinte vicces volt, aztán hamar megfagyott a hangulat.

Heniék leginkább arra mentek rá, ahogy a színész és felesége kémleli a többi párt. A paródián az elején többen mosolyogtak, aztán a többiek szerint is átment egy kellemetlen színjátékba, ami már nem volt annyira vicces. „Nem csak a poénokat szerettük volna beletenni, hanem eggyel mélyebben, akár jellemző konfliktusokat szerettünk volna kiragadni. Mi azt gondoltuk, hogy ez egy nagyon jó felismerés lesz, és majd magukra ismernek és jót fognak derülni rajta” – részletezte Dér Heni a riportszobában. 

„Egyáltalán nem éreztem bántónak, elgondolkodtatónak igen. Pontosan azért, hogy mik azok, amiket kiemeltek, és mik azok, amiket megmutattak ebben a jelenetben” – reagált a paródiára Járai Kíra.

Többen elmondták, hogy kellemetlenül érezték magukat a „produkció” után, Rácz Jenő szerint azonban ez egy nyílt fenyegetés volt Heniék részéről, és végre eldöntötték, hogy melyik klikkbe tartoznak. Ami ezután történt, az valószínűleg megváltoztatná a séf véleményét, hiszen a mai adás előzetesében az énekesnő elmondta, hogy a hármasuk nem szent, vagyis nem áll mindenek felett. Hogy ez pontosan mit jelent, és mennyiben befolyásolja a mai szavazást, azt este meglátjuk. 

Olvass még a Nyerő Párosról:

dér heni és bakos gergő

Dér Heni és párja, Gergő (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top