nlc.hu
Sztárok

Dér Heni viselkedésén kiakadtak a nézők

Dér Heni viselkedésén kiakadtak a nézők – szerinted jogosan?

Eddig hat adás ment le a Nyerő Párosból, és már ennyi elég volt ahhoz, hogy Dér Henire népharag zúduljon. Ahol tudják, ott mondják a véleményüket a nézők és nem finomkodnak.

Saját Instagram-oldalán igyekszik eltüntetni a negatív hozzászólásokat Dér Heni, és akad dolga bőven, ahogy ez több megjegyzésből mégis kiderült. 

Dér Heni törli az Instagram bejegyzéséhez érkező negatív hozzászólásokat

Dér Heni törli az Instagram-bejegyzéséhez érkező negatív hozzászólásokat

Sokaknak nem tetszik az, ahogyan Dér Heni a Nyerő Párosban viselkedik, manipulatívnak, számítónak, uszítónak és rosszindulatúnak tartják, és bosszút áll bárkin, akiről azt gondolja, hogy megsértette őt. A műsor nézői egyrészt az énekesnő saját hivatalos oldalára írták meg a véleményüket, némelyik keresetlen stílusban, némelyik teljesen barátságosan megfogalmazott észrevétel, ám Heni válogatás nélkül törölte eleinte mindet. 

Dér Heni törli az Instagram bejegyzéséhez érkező negatív hozzászólásokat

Dér Heni Instagram-oldalán nem dicsérik az énekesnő viselkedését 

  • „Az insta erről szól. Minden szép, minden pozitív. Nekem sem tetszik Heni viselkedése, eléggé el lett rontva ezzel a hisztivel a műsor. Nem lett volna szabad ennyire komolyan venni. De egy két komment elég durva.”
  • „Az én kommentem is ment a levesbe, pedig nem személyeskedve írtam le a véleményemet… Így még kevésbé szimpatikus ez az egész…”
  • “Remélem, azért visszanézed Heni, hogy igazából itt egyedül te voltál az, aki ezt a tüzet szította, nem tudtad elviselni, hogy más pár esetleg szimpatikusabb Zoliéknak, már másnap mindenkit elkezdtél ellenük beszélni, pedig szerencsétlenek egy rossz szót nem szóltak. Meg ezzel a taktikával vagy elfoglalva, mikor neked volt az első, hogy Jenőéknek »szövetséget« kínáltál.. Ezek szerint, ha majd lesz egy olyan pár, akivel jóban vagy, előbb fogsz a Jenőékre szavazni.”

De nem csak az Instagramon, hanem a Nyerő Páros hivatalos Facebook-oldalán is látható, hogy Dér Heni viselkedése milyen indulatokat váltott ki. Néhányak megértették azt, hogy nem esett jól neki, amikor ellene szavaztak Czutorék, azonban arra már találtak mentséget, hogy  a házaspár kiesése után Heni még mindig nem tudott elegánsan viselkedni. Sőt, azonnal új ellenséget keresett magának, és máris négyes szövetségről beszélt.

  • „Dér Heni egy randa kígyó. Jobban járt volna, ha nem vállalja el ezt a műsort, mert így mindenki látja,hogy milyen rettenet. A pasija meg egy bólogató kutya,borzasztó, amilyen sótlan,mimikátlan… Remélem,következőre ők mennek ki!”
  • „Dér Heni, ha csak minimális önismerettel bírna, nem vállalta volna el ezt a műsort. Sok ember szimpátiáját veszti el, olyanokét, akik idáig csak énekelni hallották. Buta és rosszindulatú. Még szerencse, hogy sminkkészletét visszakapta. Nekünk, nézőknek főleg szerencse.”
  • „Azt ugye hallották a nagy Dérheni Fanok, hogy mit mondott tegnap az utolsó kérdésnél a játékban?! Segítek: »leszarom, kit bántok meg, csak jó legyen a válasz« végig azon apellált, hogy jobbak legyenek, mint Zoliék…. kár! Nagy csalódás!! Zoliék legalább vállalták a véleményüket… jobb nekik, hogy kiestek. A műsor neve pedig lehetne Dér Heni és csatlósai….”
  • „Az intelligenciájukkal messze több volt három párosnak:Bencéék, Mátéék, Zoliék… a többiek a nyomukban sem léphetnek….. És ezért van szakadék a párosok között.”

A Járai házaspár, Rácz Jenőék és még Dudás Mikiék is kaptak negatív megjegyzést, és ugyan elsőre úgy tűnik, rengetegen csalódtak Dér Heniben, de vannak, akik nem őt tartják a legantipatikusabbnak a műsorban. Egyelőre ők vannak kisebbségben.

Te mit gondolsz Dér Heni viselkedéséről? 

x
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre.
Értem, hogy Dér Heninek nem esett jól Czutorék viselkedése, de túlpörögte
Czutorék hibáztak, Dér Heninek igaza volt, joggal állt bosszút
Dér Heni számító és manipulatív, aki sértődöttségében tönkretette a villában a hangulatot
Megértem, hogy a nézők kiakadtak Henire, én is
Mindenki taktikázik a villában, csak Heniék a leghangosabbak
Nekem nincs bajom Dér Heni viselkedésével
Dér Heni leszerepelt, ebben a műsorban kiderült a jelleme
Created with QuizMaker

Itt olvashatsz arról, hogyan vélekednek a Nyerő Páros versenyzőiről a nézők: 

A párok a szimpátiaszavazáson döntöttek! A 2020-as Nyerő Páros 2. kieső párosa: Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsani!...

Közzétette: Nyerő Páros – 2020. szeptember 28., hétfő

A Nyerő Párosból sok minden kiderült már: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top