nlc.hu
Sztárok

Kiakadtak a Nyerő Páros nézők

Kiakadtak a Nyerő Páros-nézők, te egyetértesz velük?

Minden Nyerő Párosban fordulópont, amikor elkérkezik a szavazás. Ezúttal a kieső páros emelt fővel távozott, és ők mutatták meg, mi a fair play.

Tegnap volt az új évad első kiszavazó estje, és már most tapintható a feszültség a Nyerő Páros-villában. Ahogy mi is megírtuk, Szalay Bence és párja, Merci távoztak, mivel csak ketten szavaztak rájuk, igaz, a versenytársak is elmondták: nehéz volt a döntés.  

„Mi sem tudnánk jó döntést hozni, és abszolút megértjük, ha velük akarnak tovább itt maradni, mert ez erről szól elsősorban” – mondta Merci, aki elsírta magát, amint elindultak pakolni.

Nyerő Páros első kiszavazása: Dér Heni és Bakos Gergő, valamint Szalay Bence és Czanka Merci

A Nyerő Páros első kiszavazása Dér Heni és Bakos Gergő, valamint Szalay Bence és Czanka Merci között dőlt el

A nézők szimpátiáját is megnyerte a különc páros, akik vidámságot hoztak a villába, Dér Heni viselkedése viszont ettől függetlenül is sokaknál kiverte a biztosítékot. Ez látszik a Nyerő Páros közösségi oldalán is, ahova tegnap este óta özönlenek a vélemények. Egyesek azzal érveltek, hogy nem teljesítettek jól, túl sokat képzelnek magukról, mások sokkal erősebben fogalmaztak, és egyszerűen manipulatívnak tartották Henit, az is felmerült bennük, hogy a rossz teljesítményük után nem véletlenül meséltek a kisbabájuk elvesztéséről. A higgadtabb megjegyzések közé tartoznak például ezek: 

„Azt hiszem, ez a műsor ma este nekünk, nézőknek is tanulságos volt!!!! De mindenképpen elgondolkodtató! A Heni megnyilvánulásait, azt hiszem, emésztenem kell!”

„Szerintem ő nem látja magát mások szemével. Rengeteget dolgozott azon, hogy kívül-belül megváltozzon és halálosan megsértődik, amikor kiderül, hogy ettől nem esik mindenki hanyatt. Számító, hisztis, erőteljes. Érdekes lehet vele élni…”

A durvábbak erősebb jelzőkkel illették Dér Henit, manipulatívnak, számítónak, gyerekesnek és gerinctelennek nevezték, mert a bennmaradás után még a Czutor házaspáron is számon kérte, miért nem szavaztak rá. A sértettsége és hogy úgy tett, mintha nem tudta volna, milyen játékba érkezik – miközben ez a Nyerő Páros negyedik évada már –, az mindennél antipatikusabbá tette. 

Te mit gondolsz erről? 

Hogy értékelted a kiszavazást?
Dér Heniéknek kellett volna távozni, mert rosszul teljesítettek
Dér Heniék manipulálták a többieket, Szalay Bencéék nem taktikáztak, ez lett a vesztük
Szerintem is Bencének és Mercinek kellett távozni, én is Heniékre szavaztam volna
Örültem Heniéknek, de leírta magát azzal, ahogy a szavazás után viselkedett
Nehéz döntés volt, mindkettőt sajnáltam volna, ha kiesik
Created with QuizMaker

Itt visszanézheted, hogy kérte számon Dér Heni Czutorékat: 

A Nyerő Párosról még: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top