nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros első kiesői

Ők a Nyerő Páros első kiesői

Megvannak a Nyerő Páros negyedik évadának első kiesői. A párosoknak Dér Heniék és Szalay Bencéék közül kellett választania, kik maradjanak a villában.

Dér Heniék és Szalay Bencéék kerültek a kieső zónába a Nyerő Páros szerda esti adásában. A párosok szimpátiaszavazáson dönthettek arról, hogy ki hagyja el elsőként villát. Dér Heni és párja, Bakos Gergő  feltárták legféltettebb titkukat a többi páros előtt, hogy elveszítettek egy kisbabát. Őszinteségükkel több páros szimpátiaszavazatát elnyerték, de volt, aki ezek és a több éves ismertség ellenére sem szavazott rájuk.

Dér Heniék végül négy,  Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz pedig kettő szavazatot zsebelt be a szimpátiaszavazáson, így ők távoztak a villából. A színész párja sírva búcsúzott a játéktól.

A Nyerő páros 2020 sztárpárjai

Czanka Mercédesz és Szalay Bence (Fotó: RTL Klub)

„Rossz volt elsőként kiesni, hiszen – mint a többi párnak – nekünk is az volt a célunk, hogy minél tovább jussunk a versenyben. Három nap alatt több minden történt velünk, mint a forgatás előtti hónapokban, nagyon élveztük a játékot. Járai Mátéval és a feleségével, valamint Czutor Zoliékkal is nagyon jóban lettünk, szeretnénk majd továbbra is tartani a kapcsolatot velük” – mondta a Blikknek Szalay Bence.

A kiszavazás után a közösségi médiában elszabadultak az indulatok. A nézők nem értettek egyet a párosok döntésével.

„Ők voltak a pozitivitás és a bolondozás egyetlen forrása az egész társaságban”

– írta az egyik kommentelő. Egy másik néző szerint Heniék az önsajnáltatással biztosították be a maradásukat. A többség úgy gondolta, az énekesnőnek és párjának kellett volna távoznia.

Olvass még a Nyerő Párosokról:

Címlapfotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top