nlc.hu
Sztárok

Nagy balhé a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: Rácz Jenő és Járai Máté eléggé összekapott

Járai Máté és Rácz Jenő vitája a kommentelőket is megosztja.

Tegnap elstartolt a Nyerő Páros legújabb évada, amelyben idén is hat sztárpár méretteti meg magát különböző feladatokban. Ezúttal a hölgyek kezdték a versenyt, máris egy párbajjal, amely után kiderült, hogy ki hol alszik az elkövetkező időszakban. Rácz Jenő tett a legnagyobb tétet a szerelmére, és mivel Dóri nyerte a párbajt, ezért végül úgy egyeztek meg a többiekkel, hogy ők választhatnak lakosztályt. Ez sokaknak nem tetszett, és már az első adásban többen azt mondták, hogy Jenőék stílusa nagyon távol áll tőlük.

Ez tovább gyűrűzött, hiszen egy előzetesben láthatjuk, ahogy erősen összeszólalkoznak Járai Mátéval. A színész előzetesen azt mondta A Konyhafőnök séfjéről, hogy elhiszi, hogy sokat dolgozott azért, hogy ebben a pozícióban lehet, de azt negatívan jegyezte meg, hogy Jenő ragaszkodik is ehhez a pozícióhoz minden helyzetben. 

Azt egyelőre nem tudni, mi vezetett a vitához, mindenesetre elég durván egymásnak estek. „Most is olyan agresszív vagy” – mondta Járai Máté, amire Rácz Jenő annyival reagált. „Azonnal fejezd ezt be!” A vitából a színész felesége sem maradhatott ki, akinek a séf hangneme nem tetszett. Hogy mi lett a balhéból, hamarosan kiderül. 

Az eset egyébként a kommentelőket is megosztotta a műsor Facebook-oldalán. Sokan kiállnak Jenőék mellett, és Járaiékat tartják idegesítőnek, de egyre többen írják, hogy a séfnek is van egy olyan stílusa, ami nem feltétlenül szimpatikus.

rácz jenő és dóri

Rácz Jenő és a szerelme, Dóri (Fotó: RTL Klub)

Ez is érdekelhet a Nyerő Párossal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top