nlc.hu
Sztárok

Járai Mátét és Kírát pikáns fotókkal bombázzák

Járai Mátét és feleségét pikáns fotókkal bombázzák, mióta kiderült, hogy nyitott házasságban élnek

Szexpartikra hívják őket, pikáns fotókat és videókat küldenek a nyitott házasságban élő Járai Máténak és Kírának.
Járai Kíra és Járai Máté

Miután tavaly kiderült, hogy Járai Máté és felesége, Kíra nyitott kapcsolatban élnek, a színész és kedvese sorra kapják az ajánlatokat az ismerkedni vágyóktól – írja a Blikk.

A házaspárnak pikáns futókat küldenek, szexpartikra hívják őket, és olykor pornófilmbe illő videót is kapnak, de párok is megkeresik őket. A 42 éves Járai Máté azt mondta, igyekeznek mindenkinek válaszolni, de úgy érzik, sokan félreértik a nyitott házasság lényegét.

„Mi nem szexkapcsolatot keresünk, csupán arról van szó, hogy úgy döntöttünk, ha olyasvalaki lép az életünkbe, akivel valamilyen szinten egymásra hangolódunk és kialakul a vonzalom, abban nem korlátozzuk egymást”

– mondta Járai Máté hozzátéve, hogy felesége is látja a fotókat, amiket kap, nincsenek titkaik egymás előtt.

A színész azt is elárulta, hogy előfordul, hogy neki férfiak, Kírának pedig nők írnak. „Nincs ezzel gond, jólesik, ha szexinek, jóképűnek találnak, de ez azért nem a mi világunk” – jegyezte meg a színész.

Azt nem tagadja, hogy volt olyan időszaka, amikor Kíra mellett egymást követték az egyéjszakás kalandok, de aztán rájött, hogy ez nagyon rossz út. Felesége pedig kitartott mellette, mert tudta, hogy egyszer ez az időszak is véget ér.

(Kiemelt kép: RTL SajtóKlub)

Járai Máté és Járai Kíra az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top