nlc.hu
Sztárok

Járai Máté és Járai Kíra változtattak az életükön

Járai Máté és Kíra úgy érezték, eljött a fogyókúra ideje: „Mindketten megmalacultunk”

Néhány hónapja ismertük meg Járai Mátét és a feleségét, Kírát, akik most arról mesélnek, hogyan és miért változtatnak az életükön.

Ősszel ismertük meg a Járai házaspárt, miután a Nyerő Páros villába költöztek, és azóta nagyot fordult velük a világ: a színészt valóban az egész ország megismerte, amire korábban vágyott is, és azóta a Reggeli egyik műsorvezetőjeként köszönti a nézőket. Felesége, Kíra pedig a bejelentkezések gyakori szereplője, és a magánéletük sok részletéről beszéltek már a kamerák előtt nyíltan, ilyen a nyitott házasságuk és a gyerekvállalás kérdése is. Ezúttal arról volt szó, hogyan változtatott az életén a házaspár. 

Járai Máté és Járai Kíra úgy érzik, ideje fogyókúrázniuk

Járai Máté és Járai Kíra úgy érzik, ideje fogyókúrázniuk

„Úgy voltam január eggyel, hogy az elmúlt évben megmalacultam magam, már magamhoz képest, természetesen. Vagyis mindketten, és egy ilyen közös malacság vette kezdetét. Mert ugye azt történt, hogy színház, ahol rengeteg kalóriát elégettünk esténként, és az most hol van? Hát sehol. Szóval azt mondtuk, hogy ennek akkor vége. Még az összes bejglit és mindent betoltunk a két ünnep között, és utána elmentem ehhez a pasihoz” – mesélte Máté, aki a muay thai bokszolást választotta, hogy formába lendüljön. A házaspár együtt jár edzeni, és a boksznak ezt a formáját jó feszültséglevezetőnek is tartják. 

„Január elsejétől én fotoszintetizálok, nem eszem, nem iszom” – mondta Máté, akit a felesége ugyan szeretetből daginak szokott becézni, de Kíra szerint a plusz kilókkal is vonzó volt a férje. 

Fogyókúra tippek és tanácsok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top