nlc.hu
Sztárok

Járai Máté így vall szerelmet a feleségének, Kírának

Kimaradt jelenet: Járai Máté szerelmet vallott Kírának, a kapcsolatuknak jót tett a Nyerő Páros

Az egyik legerősebb párnak tartják a versenyzők Járai Mátét és feleségét, Járai Kírát. Őket azonban nem is a győzelem érdekli, mert már úgy érzik, nyertek.

Az első héten, amikor Járai Máté és Járai Kíra a nyitott házasságukról meséltek a többieknek, nem csak a villatársaikat lepték meg. Azóta is áradnak az ezzel kapcsolatos vélemények, ami a színész és a felesége szerint is rendben van, megértik, ha másoknak más a véleménye. 

Jarai Maté és Járai Kíra szerelmi vallomás

Jarai Maté szerelmet vallott a feleségének, Kírának (Fotó: Sajtóklub)

Nem befolyásolja a kettőjük kapcsolatát mások véleménye, és egy adásból kimaradt jelenetből ennél több is kiderül.

„Soha nem volt kérdés, hogy te vagy a legfontosabb ember az életemben” – kezdte Máté, aki szerint felesége az egyetlen állandó, biztos pont az életében, akire bármilyen nehéz helyzetben számíthat. 

„Gyakorlatilag tizenkettedik év óta, amióta kinyitottuk ezt a dolgot, azóta én egy állandó féltésben vagyok, de ez az a féltés, ami táplálja azt a szerelmet, amit a mai napig érzek irántad. Mindig, amikor megkérdezem magamtól, hogy akarnám-e azt, hogy ez ne legyen így, akkor hogy ne kelljen érted mindennap megküzdeni, akkor a saját lelkemben is érzem, hogy szeretem ezt a küzdést, és azért tudlak ilyen forrón és őszintén szeretni a mai napig is, mert minden pillanatban úgy érzem, hogy elveszíthetlek. Most ez a játék volt az, ami bebizonyította, hogy nem tudnék nélküled élni. Messze az előzetes várakozásaimon túl teljesíted ezt a játékot. Úgyhogy bármi lesz, mi magunknak már biztosan mi vagyunk a nyerő páros.”

Kíra csókkal válaszolt a férje vallomására: 

A Nyerő Párosban mindig zajlanak az események: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top