nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő nagyot alakított a Nyerő Párosban

Rácz Jenő tegnapi alakítása váratlan volt, te mit szólsz hozzá?

Egészen új oldalát mutatta meg Rácz Jenő a tegnapi Nyerő Párosban, és több olyan húzása is volt, amire nem számítottak a versenyzők. És te?

Az első adások után úgy tűnt, hogy a Nyerő Páros egy igazi karaktergyilkosság lesz Rácz Jenőnek, ahogy az előző évadokban már többekkel megtörtént. Az első hét játékai után a versenyzőtársaknak nagyon antipatikus volt a séf viselkedése, a nézői visszajelzések sem voltak éppen hízelgőek. A nyerni vágyását és a maximalizmusát azonban idővel elkezdték értékelni, de még akkor is minimum durvának tartották sokan, amikor Rácz rothadó almához hasonlította Járaiékat, vagy azt, ahogyan nyíltan taktikázott. Ha korábban kerülnek a veszélyzónába, szinte biztos volt az is, hogy őket küldik majd haza a többiek, de még így is meglepő, hogy nem ez történt: a Járai és a Czutor házaspár egy-egy szavazata játékban tartotta őket. Mindezért a séf hálás volt, és egy reggelivel kedveskedett a másik három versenyzőnek. 

Czutoréknak nagyon jól esett a figyelmesség, Járai Máté végre úgy érezte, hogy megtalálta Jenő szeretetnyelvét, Heniék viszont úgy érezték, magyarázkodniuk kell és ez nem vette ki magát túl jól Jenőéknek. Később azonban a közös a játék után mégis melléjük álltak és úgy érezték, mégis erősíteni kellene a kettes szövetségüket és Heniék mellé álltak, pedig reggel még kételkedett bennük. Az egész napos feszültséget azonban sikerült este feloldani egy táncos programmal, ahol minden női versenyzőnek párt kellett választani.

Racz Jenő a Nyerő Párosban nem a megszokott formáját hozta

Racz Jenő a Nyerő Párosban nem a megszokott formáját hozta (Fotó: Sajtóklub)

Mit gondolsz Jenő viselkedéséről?
Engem egyáltalán nem lepett meg, sem a reggeli, sem a tánc, sem ahogy Heniékkel beszélt
A reggeli és a tánc váratlan volt, az nem, hogy még mindig Heniékhez húz
Meglepett a viselkedése, nem gondoltam, hogy ilyen is tud lenni
A szórakoztatás meglepett, a reggeli nem, és az sem, hogy Heniékhez húz
Az egész csak taktika volt, jól ráérzett a játékra
Created with QuizMaker

Rácz Jenő előadása sokakat meglepett, még Dórit is, aki ugyan otthon már látta, hogyan táncol a párja, de nem hitte, hogy így előadja majd magát. Máté és Kíra is rajta mosolygott a legtöbbet, őt találták a leginkább szórakoztatónak. 

Neked hogy tetszett a tánc?
Mindenkin jót nevettem, mindenkin másért
Tényleg Jenő volt a legszórakoztatóbb, Heni profin adta elő
Leginkább Dóri és Zoli tetszett
Leinkább Kíra és Gergő tetszett
Leginkább Zsani és Máté tetszett
Hát egyik sem vett le a lábamról
Created with QuizMaker

Itt visszanézheted, ha nem láttad a Nyerő Páros táncestjét: 

Voltak már meglepetések a Nyerő Páros-villában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top