nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Dudás Miki vitája a Nyerő Párosban

Durván hajba kapott Rácz Jenő és Dudás Miki a Nyerő Párosban

Vitától volt hangos a Nyerő Páros villa, egymásnak feszült Rácz Jenő és Dudás Miki.

A Nyerő Páros hétfői adásában az esti játék során előtörtek az érzelmek. A párok hangos szóváltásba keveredtek.

„Szerinted melyik párral nem leszünk soha jó barátok?” – kapta meg kérdésnek a taktikáját nem titkoló Rácz Jenő, aki erre a Dudás Miki és felesége párost nevezte meg, azzal indokolva, hogy nem érzi őket annyira őszintének. „Amíg az Ivettel nagyon tudunk egymásra hangolódni és kötődni, addig a Mikinél érzek valamilyen rivalizálást. Nagyon karakán típus” – vélekedett a sztárséf. 

Dudás Miki

Dudás Miki úgy véli, Rácz Jenő folyamatosan kérkedik azzal, hogy mije van neki (Fotó: RTL Klub)

Erre a közellenséggé vált Dudás Miki teljesen kifakadt a Michelin-csillagos séfre, akinek a viselkedése egyre inkább kicsapja nála a biztosítékot. A sportoló állítja, Rácz Jenőben irigység van, és szerinte a kinézete miatt. „Van benned valami komplexus” – mondta a kajakozó a sztárséfnek. Dudás szerint Rácz folyamatosan azzal „kérkedik”, hogy milyen autója van, milyen háza van. „Sosem szerettem az ilyen embereket. Oké, hogy letettél az asztalra valamit, és ez nagyon nagy dolog, gratulálok. De itt mindenki letett az asztalra valamit. Mégis, tudjuk, hogy neked jacuzzid van. Nekünk is, tudtátok? – pörkölt oda Dudás.

„Én nem tudok veled kommunikálni, mert neked van problémád velem” – reagált erre Rácz. Mire a sportoló tovább folytatta: „Kérdezted, hogy miért nem közeledünk. Azért, mert nem szeretem az ilyen embereket. Nem érzem jól magam ilyen emberekkel.”

Rácz Jenő

Rácz Jenő szerint Dudás Miki kicsinyesen viselkedik (Fotó: RTL Klub)

„Kicsinyes, amit csinálsz” – felelt erre a sztárséf. Dudás azonban tovább lovalta magát a vitában: „Én nem szorulok rá, hogy amikor megjelenek, elmondjam, hogy mim van. Mert én megjelenek, és elégedett vagyok magammal.”

„Jól van, Miki, az a lényeg, hogy te legyél elégedett” – zárta csörtéjüket Rácz Jenő.

Olvass még a Nyerő Páros-szereplőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top