nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián véleménye

Zámbó Krisztián elmondta, mit gondol Dér Heni viselkedéséről

Zámbó Krisztián pozitívan beszélt Dér Heniről.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika hagyták el utoljára a Nyerő Páros-villát, Dér Heniékkel szemben maradtak alul. A sztárpár sokaknak szimpatikus lett, hiszen ők talán nem taktikáztak annyira, mint a többiek, és mindenkivel jóban lettek. A nézők a leginkább Dér Henit támadják, sokak szerint nagyon kétszínűen viselkedik. Bár Zámbó Krisztiánnak sem mindig szimpatikus, amit lát belőle, azért elmagyarázta, hogy az éremnek van egy másik oldala is. 

„Na, most beszélek kicsit a Dér Heniről. Remélem, meg fogjátok érteni, amit most mondok. Nincs semmi okom, hogy a Heninek nyalizzak, vagy védjem. Az ő helyzetét próbálom valahogy nektek elmondani, és nem azért, hogy jobban szeressétek, de elég sok mindent tett le a kiscsaj az asztalra. (…) Engedjétek el az előítéleteket, hiszen velünk kapcsolatban is voltak, még vannak is. Megértem, mert olyan hülyeségeket csináltunk, olyan műsorokban szerepeltünk, amiben nem kellett volna. (…) Alsó hangon tíz éve ott van a szakmában, járja az országot, sőt, talán a világot is. Az egyik legsikeresebb előadó, mindig tudott újítani. Ebből a játékból ne vonjatok le következtetéseket… (…) Én is haragudtam a Henire, én is félreértettem, de aztán megértettem, hogy tíz éve nincs magánélete, vagy nem úgy alakult, ahogy azt ő szerette volna. Ezt nehéz megélni… (…) Amikor visszanéztük a tévében, nekünk is úgy jött le, hogy Úristen, vakok vagyunk, vagy szemellenzőt hordunk? De az van, hogy bent más. Ha bármelyikőtök ott lett volna a játékban, nem győzni szeretett volna?” – árulta el az élő videóban Zámbó Krisztián. 

Konfliktusok a Nyerő Páros-villában: 

zámbó krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top