nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Zámbó Krisztiánék estek ki

Nyerő Páros: Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsika esett ki – könnyezve hagyták el a villát

Megvannak a Nyerő *áros újabb kiesői.

A Nyerő Páros csütörtök esti szimpátia-szavazásán Zámbó Krisztián és Zsuzsika kapta a kevesebb szavazatot, így számukra véget ért a játék.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika

Zámbó Krisztiánék lettek az újabb kiesők (Forrás: RTL Klub – videó)

Dér Heniék taktikája ugyanis nem éppen úgy sült el, ahogyan eltervezték: nem gondolták volna, hogy az egyik szövetségesükkel ülnek majd a veszélyzónában. A szimpátia-szavazáson Zámbóék 2 voksot (Rácz Jenőéktől és Puskás Petiéktől), míg Dér Heniék 3 voksot (Dudás Mikiéktől és a dupla szavazattal bíró Járai Mátééktól) kaptak.

Az esküvőre és a családalapításra készülő Zámbó Krisztiánék könnyes szemmel búcsúztak el a többiektől. „Én egyáltalán nem haragszom senkire, csak hiányozni fog ez az egész” – vallotta be Zsuzsika. Az énekesnek és szerelmének egyértelműen maradandó emlék lesz a Nyerő Páros. „Ez egy örök emlék marad!” – mondta Zámbó Krisztián.

A kiesésük Rácz Jenőben egy új irányt indított el. A sztárséf belátta, hogy immár akárki kieshet; nincs már olyan, hogy valaki nagyon erős és megrendíthetetlen. „Mi is járhatunk akármikor így. Ez átértékelte bennem azt is, hogyan tovább. Úgyhogy gyengített erővel, de ugyanúgy megyünk tovább a mi kis közösségünkben” – jelentette ki a kamerák előtt.

Olvass még a Nyerő Páros versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top