nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő párja és családja

Rácz Jenő már előre megmondta, hogy nem tud majd mindenkinek megfelelni

Rácz Jenőt az egész ország megismerte A Konyhafőnök című műsorban, amelynek zsűrijéhez az ötödik évadban csatlakozott. A helyzet viszont az, hogy mégsem erre kíváncsiak leginkább az emberek vele kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő párja

A Konyhafőnökben ismerte meg párját Rácz Jenő , Gyuricza Dóri versenyzőként indul az RTL Klub főzőműsorában, ahol az elődöntőig jutott. Rácz arról beszélt egy interjúban, hogy abban a percben szimpatikus lett neki a lány, ahogy besétált a stúdióba. „… és természetesen azt is láttam, mennyire csinos” – magyarázta a séf, aki állítja, nem kivételezett a lánnyal az adás alatt, de érezte, hogy egy ponton valami megváltozott kettejük között. „Minden versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket. Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem, és ezt ő is észrevette, sőt, ő is így érezte” 

Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem

Jenő és Dóri, A Konyhafőnök séfje és versenyzője (Fotó: RTL Klub)

Az első randira várniuk kellett addig, amíg Dóri kiesett a versenyből. Azt pedig, hogy együtt vannak, csak azután árulták el a nyilvánosságnak, hogy a nézők is láthatták a korábban leforgatott epizódokat.

Az első közös interjút a Fókusznak adták 2019 nyarán. Ebben a riportban Dóri elmondta, eleinte bizony tartott a szigorú séftől, de állítása szerint a magánéletben Rácz Jenő nem olyan, mint a konyhában. „A munka az munka, ott nekem zéró tolerancia van, ugyebár. A szerelmi életemben pedig – mondjuk ki – egy romantikus pasi vagyok” – magyarázta a séf.

Az első évfordulójukat is nagyon romantikusan ünnepelték meg, bár nem a séf főzött. Dóri ezt írta a közös fotójuk alá: „Ma egy éve, hogy elcsavartad a fejem, és mindennap megtöltöd a szívem boldogsággal.”

Rácz Jenő szívét a Konyhafőnök egyik versenyzője, Dóri rabolta el
Megnézem
Összes kép (3)

 

Hogy miben más ez a szerelem, mint a korábbi kapcsolataik? Erről a 28 éves Rácz Jenő úgy fogalmazott a Best magazinnak, hogy nem harcolnak egymással, nincsenek köztük tabutémák sem. Dóriban elmondása szerint a közelséget találta meg. „Még soha nem voltam senkihez annyira őszintén közel, mint hozzá… Én Dóri mellett a boldogságba fektettem be, és milyen jól tettem. Ez a szerelem.”

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő – Nyerő Páros

És erre a szerelemre felfigyelt az RTL Klub kreatív csapata is, felkérték őket, hogy szerepeljenek a csatorna egyik sikerműsorában, a Nyerő Párosban.

Rácz Jenőnek ebben a műsorban egy másik oldalát is megismerhettük. Az első héten éppen körülötte alakultak ki a legnagyobb drámák.

Először Járai Mátéval feszültek egymásnak. A színész szerint nem lehet vitatni, hogy a séf sokat és keményen megdolgozott a sikereiért, azonban ez nem jelenti azt, hogy az élet minden területén vezérnek kell lennie, mert nem egyformán jó mindenben. De többen kritizálták Jenő stílusát is, ami szerintük elég agresszív. Erre Rácz úgy reagált, hogy ezt „azonnal fejezzék be”, és ő csak Dórának szeretne megfelelni a magánéletben. 

Rácz Jenő stílusán akadtak fent a versenyzők

Rácz Jenő és párja Gyuricza Dóri a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Klub)

Később aztán a kommentelők is nemtetszésüknek adtak hangot, amikor a verseny hevében a séf olyan dolgokat mondott a műsorban a kedvesének, amelyeket talán normál helyzetben nem vágna a fejéhez.  A séf rajongói azonban inkább támogatásukról biztosítják a párost a Facebookon. Mintha csak megjósolta volna ezt az időszakot idén júniusban Rácz Jenő, amikor így beszélt az nlc munkatársának.

„Nekem, egy ilyen személyként, aki vagyok, egy egész országnak meg kell felelnem. Arra kellett rájönnöm elég gyorsan, akár napok alatt, hogy sosem fogok tudni megfelelni mindenkinek. Mindig van, akinek nem tetszik az a szín, ami rajtam van, mindig van, aki azt mondja, hogy máshogy vágta volna fel a kacsát… Ezt el kell engedni igazából. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mi, akik a középpontban vagyunk állandóan. A legeslegjobb taktika az, hogy az ember óvja, amije van, és minél kevesebbet próbál kifelé mutatni.”

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő étterme

Rácz Jenő 2017-ben érkezett haza, korábban hosszú évekig élt és dolgozott külföldön, Sanghajban például Michelin-csillagot szerzett. Már tavaly novemberben érkezett a hír, hogy itthon tervez éttermet nyitni, és februárban beszélt is a  Rumour by Rácz Jenő ötletéről, márciusban pedig elkezdődtek a munkálatok.  Hosszú hónapokig nem lehetett tudni semmit a fine dining étteremről, ám egy friss Instagram-posztból kiderül, hogy a Rumour várhatóan idén ősszel megnyit. 11 fogással várják a vendégeket, ám előzetes regisztrációra, voucher jegyvásárlásra lesz szükség.

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő – receptek és Instagram

Kezdjük az Instagrammal. Jelenleg 163 ezer követővel Rácz Jenő szárnyal az Instán, ahol a Dórival közös élményeket és kulisszatitkokat tölt fel, vagy éppen bort ajánl a vacsorához.

Rácz Jenő receptjeiért nem a séf Instagram-oldalát érdemes sasolni, hanem a YouTube-csatornáját. Idén tavasszal kerültek fel az első videók, rossz hír, hogy azóta nem frissült a csatorna.

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő magassága

Nem tudjuk Rácz Jenő pontos magasságát, de 3 centivel magasabb Sárközi Ákosnál.

Amire a legtöbben keresnek: Rácz Jenő családja

Rácz Jenő egyszer a Borsnak mesélt arról, hogy a felmenői között nem volt szakács, viszont az édesanyja nagyon jól főz, ő pedig már hétévesen ott ült mellette a konyhában, és figyelte, ahogyan dolgozik. Sokat segített panírozni a rántott húst is, de hogy mit főzött először otthon, arra már nem tud visszaemlékezni. „Édesapám remek hobbiszakács, tőle örököltem a kreativitást, ő inspirált igazán, míg édesanyámtól a technikai hátteret kaptam” – mondta a lapnak.

Nyerők ezek a párosok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top