Sztárok

Így jött össze versenyzőjével Rácz Jenő

A Konyhafőnök zsűritagja bevallotta, mikor érezte először, hogy több van köztük szakmai kapcsolatnál.

Mint arról beszámoltunk, több hónap titkolózás után Rácz Jenő végre megmutatta új párját, aki nem más, mint exversenyzője, Gyuricza Dóra. A Konyhafőnök 28 éves séfje és 4 évvel fiatalabb kedvese immár négy hónapja alkotnak egy párt.

Rácz Jenő a Blikknek elárulta, hogyan jött össze Dórával. „Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos. Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként. (…) Minden versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket. Egy idő után pedig már csak azt vártam, hogy megölelhessem, és ezt ő is észrevette, sőt, ő is így érezte” – vallotta be az RTL Klub szakácsa, aki Dóra kiesése után egyből randira hívta a lányt.

Rácz Jenő hamarosan megnyitja saját éttermét, s nem kizárt, hogy együtt dolgozik majd a kedvesével. „Ha elmélyül annyira a kapcsolatunk, akkor szeretnénk közösen dolgozni” – mondta A Konyhafőnök zsűritagja.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top