nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő mindenkinek meg akart felelni

Rácz Jenő: ,,Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem fogok tudni megfelelni mindenkinek”

Rácz Jenő óvja a magánéletét, amennyire csak tudja.

Rácz Jenő gyakorlatilag egyik napról a másikra lett ismert Magyarországon. Azzal, hogy ő lett A Konyhafőnök új séfje, megváltozott az élete. A szakmában addig is nagy névnek számított, ám a közösségi oldalán megnőtt a rajongótábora, rengeteg üzenetet, hozzászólást kapott, ami addig nem volt jellemző. Nemsokára megnyitja az új éttermét, és nagyon sok dologra készül. Az nlc. Instagram LIVE interjújában arról beszélt, hogy eleinte mindenkinek meg akart felelni, de aztán rájött, hogy ez lehetetlen.

,,Az ember civilként kezdi az egészet (a műsorkészítést), civilként gondolkozik. Aztán a végén átalakul a gondolkodás… Az az igazság, hogy egy olyan platformon vagyok kiszolgáltatva az embereknek, ami eddig nem volt jellemző. Nekem, egy ilyen személyként, aki vagyok, egy egész országnak meg kell felelnem. Arra kellett rájönnöm elég gyorsan, akár napok alatt, hogy sosem fogok tudni megfelelni mindenkinek. Mindig van, akinek nem tetszik az a szín, ami rajtam van, mindig van, aki azt mondja, hogy máshogy vágta volna fel a kacsát… Ezt el kell engedni igazából. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mi, akik a középpontban vagyunk állandóan. A legeslegjobb taktika az, hogy az ember óvja, amije van, és minél kevesebbet próbál kimutatni” – állítja Rácz Jenő, aki a kapcsolatáról, jövőbeli terveiről, híres barátairól és A Konyhafőnökről is mesélt.

Olvass még Rácz Jenőről az nlc.-n:

rácz jenő

Rácz Jenő (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top