Sztárok

Rácz Jenő a barátnője kedvéért újított – mit szólsz a Totál szívás-fazonhoz?

Egyetlen képet osztott meg Rácz Jenő, hogy bemutassa, mit változtatott meg magán a barátnője kedvéért. A rajongói tetszését elnyerte, na és a tiédet?

Íme Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóra, ahogy megszokhattuk a párost. A fotó ugyan tavaly év végén készült, de a séf nagyjából így néz ki, amióta néhány éve a Konyhafőnökben megismertük

Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóra a Drakulics elvtárs bemutatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóra a Drakulics elvtárs bemutatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A séf a közel 135 ezernyi követőjével karantén idején is megoszt recepteket, régi képekkel nosztalgiázik, megmutatja, hogyan edz és így tovább. Most pedig megmutatta, mit újított: 

„Az asszony Heisenbergesre kérte a szakállat, nem lehet neki nemet mondani” – írta a fotóhoz. Ha valaki nem élt cserép alatt az elmúlt években, akkor már biztosan hallott a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat főszereplőjéről, vagyis a középiskolai tanárról, aki metamfetamin előállításába és eladásába kezd Heisenberg álnéven. A sorozat története jelen esetben mellékes, ezért nem is részletezzük, mutatjuk az ikonikus szakáll-kalap párosítást, ami miatt ide került most ez a történet. 

Rácz Jenő ezt a szakáll fazont utánozta le, ami a Beaking Bad sorozatban látható (Fotó:  Maddie Meyer/Getty Images for Lumix)

Rácz Jenő ezt a szakállfazont utánozta le, ami a Breaking Bad sorozatban látható (Fotó:  Maddie Meyer/Getty Images for Lumix)

A rajongók jól szórakoztak Jenő bejegyzésén, többen írták, milyen jól tette, hogy változtatott, csak a kalap hiányzik a fejéről és teljes lenne a hatás.  

Te mit szólsz? 

Íme az eredeti poszt, ahol elolvashatod, miket írnak a rajongók:

Rácz Jenő és a barátnője már megosztottak néhány pillanatot a magánéletükből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top