TV-sztárok

Volt mit ünnepelniük: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra nyilvánosan vallottak szerelmet egymásnak

Amióta Rácz Jenő és Gyuricza Dóra egymásra találtak, a séf szemmel láthatóan kivirult. A kapcsolatuk most mérföldkőhöz érkezett.

Rácz Jenőnek már A Konyhafőnök forgatásán szimpatikus volt Gyuricza Dóri, a versenyzőhöz azonban csak a műsor után közeledett a séf.  Akkor elhívta randizni a lányt, aki utólag bevallotta, hogy várta ezt az ajánlatot, és örömmel mondott igent. A pár novemberben költözött össze, és Dóri szerint hamar kialakult az együttélés dinamikája, így szerencsére a veszekedések elmaradtak. 

Bár sokan nem hittek abban, hogy Jenő és Dóri kapcsolata tartós lesz, ők igyekeznek kizárni a kritizálókat, amikor csak lehet, és inkább egymásra figyelnek. 

Már, amikor sikerül, mert néhány napja Rácz Jenőnél is betelt a pohár. Elmondása szerint nemcsak ő, de a párja is rengeteg mocskolódó üzenetet, durva megjegyzést kap, ezért fakadt ki, és üzent a saját oldalán az irigyeinek. 

Mindez azonban nem árnyékolta be a pár boldogságát, Jenő és Dóri kapcsolata újabb mérföldkőhöz érkezett: megünnepelték az első évfordulójukat. 

„Egy éve egymásba szerettünk. Boldog évfordulót, kincsem” – írta Rácz Jenő, aki egy vacsorával lepte meg a párját. Igaz, ezúttal nem ő főzött.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri évfordulót ünnepeltek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri évfordulót ünnepeltek

Nemcsak a séf, hanem a párja is kitett egy évfordulós képet.

„Ma egy éve, hogy elcsavartad a fejem, és mindennap megtöltöd a szívem boldogsággal” – írta Gyuricza Dóri Rácz Jenőnek, és sokan gratuláltak a párnak az évfordulóhoz.

A munka mellett is sok időt igyekszik együtt tölteni Rácz Jenő és Gyuicza Dóri: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top