Sztárok

Nekimentek A Konyhafőnök séfjének, Rácz Jenő barátnőjének is durván beszóltak

A közösségi oldalán fakadt ki Rácz Jenő, és üzent az irigyeinek.

Kiborult a Sanghajban Michelin-csillagos konyhát jegyző Rácz Jenő, hosszú posztban fakadt ki – szúrta ki a Blikk A Konyhafőnök séfjének közösségi oldalán.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Elmondása szerint sok gyűlölködő, zaklató üzenetet kap, sőt a barátnője, Gyuricza Dóri is, akivel A Konyhafőnök forgatásán jött össze. Most azonban kiállt magáért, és üzent az őt keményen kritizálóknak, irigyeinek. Mint írja, élete során sokat dolgozott, vérrel-verejtékkel szenvedte össze, ahol most tart, az irigyei azonban csak a csillogást látják, az e mögötti valódi teljesítményt pedig nem.

Kedves Követőim! Régóta érlelődik bennem ez a poszt, szeretném most egy kicsit a szokásosnál hosszabbra nyújtani. Messziről kezdem: rengeteget dolgoztam életemben és rengeteget fogok is. Nagy dolgok állnak mögöttem, melyeket vérrel, verejtékkel “szenvedtem össze”. Sok rossz és sok jó dolog történt velem, büszke vagyok arra, amit eddig elértem külföldön és itthon egyaránt. Azonban sajnos sokaknak csak a csillogás és fancyzés megy át, nem látják emögött a valódi teljesítményt, a munkát, az odaadást, a szenvedélyt. Ezért, mivel szerintem néhányan azt gondolják, hogy amit elértem, az csak úgy kiugrott a földből, kifejezetten irigyek és borzasztóan rosszindulatúak. Elképesztő, hogy mennyi mocskolódó, fenyegető, már-már zaklató megjegyzést, kommentet, üzenetet kapok és nem csak én, hanem a párom is! Nagyon fárasztó és sokszor az ember nehezen tolerálja ezeket. Hihetetlen! Kár a gyűlölködésre energiát pazarolni! Inkább készítsen mindenki egy desszertet, mielőtt mocskolódna, több lenne az édes íz itthon! ps.: köszönöm annak a rengeteg embernek akik viszont mindig mellettem állnak! #makelovenotwar #zenposzt #süssegyetinkább” – írta bejegyzésében Rácz Jenő.

Olvass még Rácz Jenőről és párjáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top