Sztárok

Meseszép helyen nyaral Rácz Jenő és barátnője, Dóri

Nagyszerűen érzi magát Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóri a közös nyaraláson, ahol meseszép képeket készítettek.

Valamivel több mint fél éve szeretettek egymásba, egészen pontosan A Konyhafőnök hatodik évadának forgatásán Rácz Jenőék, és nemrégiben összeköltöztek. Mivel a sztárséf évekig Sanghajban élt, az új otthonukat közösen rendezték be, és bár Dóri kevésbé temperamentumos, mint a párja, egyelőre nincs vita köztük. 

Most pedig éppen a mesés vakációjukról mutattak néhány képet. Jenő és Dóri Mexikóba utaztak, a Yucatán-félszigeten pedig rengeteg lenyűgöző hely van, amelyeket most sorra látogatnak. 

Chichen Itza az egyik legismertebb és legnagyobb maja romváros, ahová Rácz Jenő és Dóri is ellátogatott: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️🇲🇽

Ràcz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

Megnézték, milyen is egy cenote, a természetes módon kialakult kútszerű karsztképződmény, amely a felszín alatt összefüggő természetes „medencét” alkot, és lehet benne úszni, búvárkodni is, illetve a hatalmas kutaknál bele is lehet ugrani a vízbe. Már, aki mer. 

A feltöltött képek alapján a fehér homokos tengerpart, és az átlátszó vízben úszkálás mellett megkóstolta a pár a helyi tequilát is, amelynek egészen különleges, lágy íze van, szemben sok máshol kaphatóval. 

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri Mexikóban nyaralnak

Nekünk ez a kedvenc képünk Rácz Jenőről, amelyet a párja osztott meg róla: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top