nlc.hu
Sztárok
Intim, családi fotókat osztott meg Rácz Jenő

Intim, családi fotókat osztott meg Rácz Jenő

Különleges esemény töltötte ki Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra hétvégéjét: kislányuk jeles napját ünnepelték, nem is akárhogyan.

2022 áprilisában született meg Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra gyermeke – igen, döbbenet, de most már 2 éve! Éppen elég ok ez egy igazán kedves ünneplésre, így tett a chef családja is: meghitt kedvességben töltötték a jeles napot.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Az 5 éve töretlen szerelemben élő házaspár nem engedett annak a kísértésnek, mely sok hírességet magával sodor, a nagyszabású csillogás helyett inkább arra koncentráltak, hogy az ünnepeltnek tegyék igazán felejthetetlenné a születésnapot, így aztán minden pontosan úgy volt, ahogyan valószínűleg a legtöbb kétéves kislány szeretné. A szűk család megnyugtató közegében, az otthon biztonságos falai között, óriási mesefigurával és gyönyörű tortával zajlott az esemény, a képek alapján pedig biztosan mondhatjuk, hogy a szülők boldogsága igazán határtalannak látszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top