nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő kislánya kiakasztja a cukiságmérőt

Rácz Jenő kislánya kiakasztotta a cukiságmérőt

Rácz Jenő, Király Viktor és Puskás-Dallos Peti is családi fényképeket postolt közösségi oldalára a szabadból. Egyik kép aranyosabb, mint a másik.

A hétvégi nyárias melegben aki csak tehette, kint töltötte a napot a szabadban. Megteltek a kerthelyiségek, a teraszok, a parkok és még a vízpartok is, persze, hogy a híres magyar kispapák is napfürdőt vettek gyerekeikkel.

Rácz Jenő kislánya minden létező aranyossági szempontot a maximumra pörgetett: virágmintás kisruha, balerinás mozdulatok apuka óvó karjai között és társalgás a közeli kacsával.

Király Viktorék családilag bringáztak Budapesten, és bár gyermeke a fotó alapján úgy tűnik, meglehetősen kifáradt az utazásban és elbóbiskolt, azért a felnőttek cseppet sem veszítettek energiájukból.

Puskás-Dallos Peti pedig Tiranából postolt fotót Instagram oldalára kissé kevesebb napsütéssel, de annál nagyobb mosollyal, mi pedig ne menjünk el szó nélkül 7 hónapos gyermeke ránézésre is puha, a sapka színével harmonizáló, jegesmedvés takarója mellett se!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top