nlc.hu
TV-sztárok

Puskás-Dallos Peti fiával osztott meg videót

Így szórakoztatja 6 hónapos kisfiát Puskás-Dallos Peti

Követői teljesen odavoltak a lelkes apuka ötletéért.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti fia, Ábel tavaly szeptember 7-én jött a világra. Habár a műsorvezető-énekes jó ideje készen állt az apaságra, felesége szerette volna húzni egy kicsit az időt. Tavaly azonban úgy döntöttek, készen állnak a családalapításra. 

Puskás-Dallos Peti

Fotó: Birton Szabolcs

Peti többször is beszélt arról, mik az apaság nehézségei, illetve meghatódva mesélt első közös utazásukról. „Szerelmem már írt egy összefoglalót a kis máltai utunkról, de ma átküldte ezt a két képet… úgyhogy gondoltam, írok pár sort róluk, mert az egyiken éppen pityeregni kezdek, mert elindultunk a reptér felé és eszembe jutott , hogy így már sose utazunk többet… kicsi babám 5 hónapos, és bár gondolom, nem úgy fogja fel, mint egy „utazás”, mégis látom, milyen boldogság számára, hogy együtt vagyunk, kirándulunk, sétálunk mindennap, a reggelinél nyugdíjasok hada szórakoztatja, vacsoránál pedig felváltva a szülei. Durva, milyen gyorsan nőnek. Szerintem egy hét alatt is rengeteget változott, de még annál is több szeretetet adott” – fogalmazta meg érzéseit egy hónappal ezelőtt. 

Bár nehéznek találja, Peti mindent megtesz azért, hogy tökéletes apja legyen Ábelnek. TikTok-ra most egy olyan videót is feltöltött, amiben egy kifejezetten meghitt pillanatot örökített meg. A felvételen éppen az Oroszlánykirályból énekli az egyik dalt fiának. A követői természetesen odavannak az ötlettől. 

@apuskaspeti_puskaspeti

Kedvenc szórakozásom ez a pár sor az Oroszlánkirályból!😂❤️

♬ eredeti hang - apuskaspeti

Mekkora fun lehet olyan szülőkkel felnőni, akik tudnak énekelni – írta az egyik rajongó, míg egy másik így vélekedett. – Szerencsés gyermek! Szuper apukája van!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top