nlc.hu
TV-sztárok

Puskás-Dallos Bogit részben megviselte a terhesség

Puskás-Dallos Bogi vallomása: „Az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség”

Több mint egy évvel ezelőtti történéseket idézett fel az énekesnő.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti tavaly márciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Peti már évek óta úgy érzi, készen áll az apaságra, az énekesnő viszont nem érzett hasonlóképpen korábban. Kisfiuk születése óta a sztárpár minden idejét a gyerekükre szánja. Bogi az Anyád hogy van?! című műsorban mesélte el, hogy férjével, Puskás-Dallos Petivel tervezték a babát, ám a terhessége kiderülte után akadtak komplikációk.

„Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot” – mondta a 24.hu szemléje alapján az énekesnő, aki a hallottak után két hétig volt kétségek között.

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Schumy Csaba)

„Még aznap elmentünk egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy ő ilyet nem tud kijelenteni, mert annyira korai terhesség, hogy nem lehet még látni. Utána kétnaponta volt vérvételem, folyamatosan mértek, vizsgáltak, hogy mi a helyzet. Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején” – nyilatkozta az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top