nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogi édesanyaként

Puskás-Dallos Bogi szülés utáni alakját méltatják a rajongói

A Sztárboxon sikerült lefotózni a férjével.

A rajongóknak leesett az álla Puskás-Dallos Bogi szülés utáni alakjától. Nem is csoda, hiszen az édesanya fantasztikusan fest néhány hónappal kisfia világrajövetele után. Az énekesnő most mindent idejét a gyermekére szánja, ám egy kis kikapcsolódást így is beiktat a hétköznapokba. Férjével, Puskás-Dallos Péterrel részt vettek a vasárnapi Sztárbox döntőjén, ahol Bogi barátnőjének férjét, Rácz Jenőt támogatták.

Íme pár fotó az édesanyáról férje, illetve barátai társaságában

Puskás-Dallos Bogi
Megnézem
Összes kép (4)

 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti egyébként a napokban kisfiuk Ábel és kutyusuk, Mimó társaságában egy vidéki faházában pihenték ki a szülőséggel járó fáradalmakat. Az énekesnő a kiruccanásról több képet is posztolt, az egyiken például fürdőruhában látható. Kattints ide érte!

Puskás Dallos Péter, Puskás Dallos Boglárka,

Puskás-Dallos Péter és Puskás-Dallos Boglárka. (Fotó: Trenka Attila)

Puskás-Dallos Peti így beszélt korábban az apaságról

„Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt, magányos a várandósság alatt, és emiatt sokszor gyötört a bűntudat, a lelkiismeretem, hogy már most rossz apa vagyok, rossz férj, mert még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét. Nem is nagyon beszéltem erről senkinek (maximum megjegyeztem félig viccesen, hogy a kispapákkal nem törődik senki), mert úgy éreztem, a feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni, hogy miközben Bogi egy babát hord ki, az én problémáimmal kelljen törődni” – írta az Instagram-oldalán a sztár, aki azért is beszélt erről, hogy más édesapáknak segítsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top