nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogiék Ábelük őssejtjéről

Puskás-Dallos Bogiék megtartották gyermekük őssejtjeit

Mint mondja, ez sem az anyukának, sem a babának nem jár kellemetlenséggel.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első közös gyermeke, Ábel szeptember 7-én jött a világra. A szülők nagyon tudatosan készültek a kicsi érkezésére. Nem csak arról beszélgettek sokat, milyen szülők lesznek, milyen lesz egy újszülött baba a családban, hanem tanfolyamokon is részt vettek. 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Fotó: Instagram

„Megtanultuk a csecsemő-újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának lépéseit, illetve minden fontos csecsemő/gyerekkorban is előforduló ritka és gyakori betegség, sérülés kezelésének módját. A várakozás, tervezgetés, holmik beszerzése mellett szerintem fontos, hogy amennyire csak lehet, megpróbáljunk felkészülni a nehézségekre, váratlan, ismeretlen élethelyzetekre, mert abból a kisbaba születése után a varázslatos pillanatok mellett biztos lesz egy pár” – mesélte még a várandóssága alatt az énekesnő. 

Így nem meglepő, hogy jóformán mindenre gondoltak. Bogi legutóbbi Instagram-bejegyzésében arról mesélt, hogy megtartották Ábel őssejtjeit. Mint mondja, a szülés során ez semmilyen kellemetlenséggel nem jár sem az anyuka, sem a baba számára, viszont szükség esetén jelenleg több mint 80 betegség kezelésénél alkalmazzák, nemcsak a baba, de akár genetikai egyezés esetén a család más tagjainál is. 

Az énekesnő bejegyzését ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top