nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogiék babatanfolyamon jártak

Puskás-Dallos Bogi és férje a legrosszabbra is felkészültek születendő babájukkal kapcsolatban

Semmit sem bíznak a véletlenre.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti márciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Peti már évek óta úgy érzi, készen áll az apaságra, az énekesnő viszont nem érzett hasonlóképpen korábban. Azóta viszont mindkettőjükkel madarat lehet fogatni és azt is büszkén árulták el, Bogi kisfiút hord a szíve alatt

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Fotó: Instagram

Azt már most eldöntötték, gyermeküket semmiképpen sem fogják mutogatni a nyilvánosság előtt, azonban a várandósság fontos mérföldköveiről beszámolnak. Így tett a minap a kismama is, aki elárulta, mindenre szeretnének felkészülni születendő gyermekükkel kapcsolatban. 

„Megtanultuk a csecsemő-újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának lépéseit, illetve minden fontos csecsemő/gyerekkorban is előforduló ritka és gyakori betegség, sérülés kezelésének módját – kezdte Instagram-oldalán az énekesnő. – A várakozás, tervezgetés, holmik beszerzése mellett szerintem fontos, hogy amennyire csak lehet, megpróbáljunk felkészülni a nehézségekre, váratlan, ismeretlen élethelyzetekre, mert abból a kisbaba születése után a varázslatos pillanatok mellett biztos lesz egy pár.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top