Sztárok

Szerelmük történetéről mesél Rácz Jenő és Dóra

Gyuricza Dóri jött, versenyzett, és nyert. Nem Konyhafőnök címet, hanem Rácz Jenő szívét.

Bár már sejteni lehetett, múlt héten hivatalosan is bejelentette Rácz Jenő, hogy A Konyhafőnök egyik versenyzőjével, Gyuricza Dórával jár. A rajongók már hetek óta találgatták a rejtélyes nő kilétét, ám sokan szinte biztosra vették, hogy kiről van szó. A sztárséf elárulta, hogy már akkor megtetszett neki Dóri, amikor belépett az RTL Klub ajtaján, de csak a verseny után hívta el randizni.

A Konyhafőnök versenyzője elárulta, eleinte tartott a séftől, hiszen nagyon szigorú emberként ismerte meg, ám a magánéletében egyáltalán nem ilyen. „A magánéletében más az ember. A munka az munka, ott nekem zéró tolerancia van, ugyebár. A szerelmi életemben pedig – mondjuk ki – egy romantikus pasi vagyok” – mondta Rácz Jenő a Fókusz kamerái előtt. Mint kiderült, Dóri még nem főzött szerelmének, egyelőre kiélvezi, hogy egy Michelin-csillagos séf lepi meg mindennap; de majd ez az idő is elérkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top