TV-sztárok

Megműtötték Rácz Jenőt: ,,Minden este nagyon erős fájdalmakkal mentem aludni”

Rácz Jenő évek óta küszködik ezzel a problémával.

Rácz Jenő fiatal kora ellenére rengeteg elismerést begyűjtött már a szakmában. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy napi 10-12 órát töltsön a konyhában, ami eléggé megviselte az ízületeit. Korábban már volt egy sérülése, ami miatt műteni kellett a térdét, azonban az utóbbi időben kiújult a fájdalom, így újra rászánta magát az operációra.

,,Ez sajnos minden nap probléma az életemben, minden nap fáj a térdem. A hosszú évek, napok, órák, amiket dolgozva, minden nap állva töltök, nagyon lerombolták a térdízületemet és minden este nagyon erős fájdalmakkal megyek aludni, ezt sokan nem tudjátok. A legrosszabb, hogy az ember fájós lábbal megy haza este, és amikor reggel rááll, ugyanúgy fáj”árulta el Rácz Jenő, aki már túl is van műtéten, és szerencsére minden rendben ment.

,,Még egy kicsit kómásan, de jól sikerült minden. Köszönöm szépen azoknak, akik gondoltak rám” – írta Rácz Jenő a közösségi oldalán.

Olvass még A Konyhafőnök séfjéről az nlc.-n:

Rácz Jenő

Rácz Jenő (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top