nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Dudás Miki közellenség lett

Nyerő Páros: Dudás Miki közellenség lett a Villában, összefogtak ellene a többiek

Az egyik feladaton Dudás Mikiéket egyöntetűen lepontozták a társai. Úgy tűnik, a kajakost és párját látnák szívesen a Villán kívül.

A Nyerő Páros szerda esti adásában a lányok fürdőruhában is megmutatták bájaikat a Miss Pusztazámor versenyen, amelyhez a fiúk írtak kortesbeszédet a kedveseiknek azt ecsetelve, hogy miért a kedvesük a legszebb. A leveleket könnyek között olvasták fel a lányok, egyedül Dudás Miki sorai verték ki a biztosítékot a társai körében, mivel a kajakos „szerelmes vallomása” – a többiekével ellentétben – nem sikerült igazán meghatóra.

Dudás Miki

Dudás Miki szerint a szépségverseny kőkemény taktikázássá fajult a többiek részéről (Fotó: RTL Klub – videó)

Szinte az összes párost letaglózta Miki viselkedése, így nem csoda, hogy csupa 1 pontokat kapott párjával a Miss Pusztazámor pontozásán. Az alpári magatartását előző nap megvillantó Dudás Miki ezen teljesen kiakadt, szerinte a többiek a szépség helyett inkább taktika alapján szavaztak. „Ez most nem az Ivett szépségversenyéről szólt, hanem az én szimpátiaszavazásom volt” – fakadt ki a társainak.

Egy pár nappal ezelőtti játékon kimondják, hogy Ivett itt a legjobb csaj, majd amikor ott van a verseny, és mi tudnánk ebből mondjuk pénz szerezni, akkor hirtelen a legrosszabb csaj lett. Egyértelműen taktika és szimpátia alapján dőlt el” – panaszolta a kamerák előtt a kajakos.

Azt gondolom, az előző nap alapján is, hogy itt kiszagolták, a klikkesedésből kifolyólag, hogy mi vagyunk most az egyik törékenyebb pár, és nem kimével minket, szépen bele is tapostak a lelkünkbe” – jelentette ki Dudás Miki, aki ellen elkezdte Kírát is hangolni Dér Heni.

Olvass még a Nyerő Páros-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top