nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Dudás Miki túltolta a bulit

Nyerő Páros: Dudás Miki viselkedése kiverte a biztosítékot, Dér Heni szerint már alpári volt

Versenytársait igencsak megbotránkoztatta a kajakos.

A játékok után csaj-és pasibulit tartottak a Nyerő Páros villában, de Dudás Miki lazasága nem mindenkinek jött be. Túlságosan is elszabadult a korábban doppingolás miatt eltiltott világbajnok kajakozó az ártatlanul indult grillezés után, viselkedésével végül mindenkinél kicsapta a biztosítékot.

Dudás Miki

Dudás Miki túlzottan kiengedte a gőzt a grillpartin (Fotó: RTL Klub)

„Próbáltunk a Mikihez csatlakozni, de lehetetlen, mert annyira más emberek vagyunk. Én annyira elítélem, amikor nőmegszégyenítően beszél valaki a nőkről, vagy a szexualitásról, vagy az érzelmekről. Azért olyan, amilyen, mert lehetséges, hogy vannak problémái, ami által ő ezzel védekezik, hogy ilyen – vélekedett Dudás Mikiről Rácz Jenő. – A legnagyobb dolog, amiben úgy volt, hogy ne tűnjek annyira ki, az az volt –, és meg kellett, hogy tegyem -, hogy beugrom velük a medencébe. De én azt sem szerettem volna igazából, mert miért ugorjak be a medencébe? Azért, hogy a Mikinek kedvezzek? Engem ez nem vonz” – vallotta be a sztárséf.

A nyitott házasságban élő Járai Máté is hasonló véleménnyel volt a grillpartit kanbulivá változtató kajakosról: „Amilyen szintre a Miki jutott, ezt a szintet mi már nem tudtuk megütni, és most nem feltétlenül felső szintről beszélek, hanem alsóról. (…) Van az a pont, amit már nem lehet überelni.”

Dér Heni – akire népharag zúdult a nézőktől – sem hagyta szó nélkül a sportoló magatartását: „Az a pont, ahogy Miki elkezdett viselkedni, az már nem vicces volt, nem bulis volt, hanem alpári, prosztó, és csak a hülye poénok, de az a poén, amin csak ő nevet.”

Olvass még a Nyerő Páros szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top