nlc.hu
Sztárok

Megúszta a halált Járai Máté

Kétszer is megúszta a halált Járai Máté

Sokkoló történeteket mesélt Máté.

Járai Máté hisz a sorsszerűségben, nem is véletlen, hiszen élete során kétszer is elkerülte őt a halál, amiről Istenes Bencééknek mesélt az IstenEstben. 

Járai Máté

Fotó: Instagram

„Gyerekkoromban Ferkó barátomék a Balatonon nyaraltak és én Budapesten voltam. Toporzékoltam, hogy én le akarok menni Ferkóékhoz a nyaralóba, és anyám azt mondta: »Nem mész le!«. Ferkó apukája bejött hozzánk Budapesten, és azt mondta: »Leviszem kocsival a Mátét a Ferkóhoz a Balatonra«, de az anyám nem engedett el. És képzeljétek el, lefele menet autóbalesetben meghalt a pasi. Tehát ha én vele vagyok az autóban, én nem ülök itt” – mesélte a színész.

Máté és felesége, Kíra szeretnek utazni és kikapcsolódni. Egyszer egy hosszabb környezetváltozást terveztek, ami az életük végét is jelenthette volna. Szerencsére, a pénzüket másra költötték. 

„Az összes pénzünk beletoltuk ebben a nyaralóba. És képzeljétek el, ha akkor a nyaralót nem vesszük meg, abból a pénzből kiköltöztünk volna Nizzába egy fél évre. Kírának július 12-én van a születésnapja és volt egy hatalmas nagy buli Nizzában, amikor terrortámadás volt. Akkor volt, hogy kamionnal bementek az emberek közé. Mi ott lettünk volna azon a felvonuláson, mert azon a téren laktunk volna és béreltünk volna lakást. Tehát biztos, hogy lemegyünk mi is bulizni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top