nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő még mindig haragszik Járai Mátéra

Rácz Jenő nem tud megbocsátani Járai Máténak, akivel még lánya születéséről sem volt hajlandó beszélni

Rácz Jenő állítólag még nem bocsátott meg Járai Máténak, ezért nem ült le beszélgetni egy reggeli műsorban.

Az IstenEst című műsorban Járai Máté elárulta, hogy Rácz Jenő a Nyerő Párosban történtek után még mindig annyira haragszik rá, hogy nem hajlandó az RTL Klub Reggelijében megjelenni, amikor ő a műsorvezető. Hozzátette, emiatt a szerkesztők kénytelenek voltak kivenni őt a magazinműsor azon szakaszából, amikor a sztárséf kislánya születéséről beszélt.

Rácz Jenő

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Járai Máté reméli, hogy Rácz Jenő egyszer majd továbblép vitájukon. „A Nyerő Párosban mindannyian speciális helyzetben, egy játékban voltunk, nem gondolom, hogy olyan mondatok hangoztak volna el, amiért életre szóló haragot kellene tartanunk, vagy ha igen, akkor annak kölcsönösnek kellene lennie, márpedig az én szívemben nincs harag. Ha benne még mindig harag van, ez azt jelenti, hogy neki ezzel még dolga van” – nyilatkozta a Blikknek. 

A lap megkereste a másik felet is, aki nem kívánt nyilatkozni, illetve megkérdezték az RTL Klubtól, elő szokott-e fordulni, hogy egy vendég miatt az egyik műsorvezető nem vehet részt a beszélgetésben. „Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel” – érkezett a válasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top