nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri a Nyerő Párosról

Rácz Jenő szerelme, Gyuricza Dóri: „Senki nem tud úgy mosolyogni rám, hogy ne tudjam, őszinte-e az a mosoly”

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő hősiesen küzdöttek, és ennek meglett az eredménye: ők lettek 2020-ban a Nyerő Páros!

20 nap küzdelem után tegnap este kiderült, hogy ki lett a 2020-as Nyerő Páros győztese: Rácz Jenő és Gyuricza Dóri léphettek fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Voltak fent és lent, aludtak a luxuslakosztályban, és a ranchon is, számtalan konfliktusuk volt, de összességében pozitívan értékelik a bent töltött időt.

„A kapcsolatunkra nézve abszolút pozitív hatással volt a műsor. A beköltözés előtt szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet már ennél erősebb a szerelmünk, de Dóri olyan sokat bizonyított, hogy azt mondhatom, még szorosabb a kapcsolatunk, és lehetett tovább fokozni az érzelmeinket. Mi alapvetően egy burokban éljük a számunkra tökéletes életünket, óriási összhangban és békében. Ebben a burokban csak mi vagyunk, a külső hatások itt nem érintenek, azokat kint hagyjuk. A Nyerő Párosban össze voltunk zárva hét másik párhoz, alkalmazkodni kellett egymáshoz, ráadásul nem lehetett kint hagyni a konfliktust, hiszen együtt éltünk. Azt gondolom, hogy végig kiálltunk egymásért és becsületesen küzdöttünk. Jó tudni, hogy jóban-rosszban kitartunk a másik mellett, és semmi nem tudja megingatni a szerelmünket” – mesélte az nlc.-nek Rácz Jenő.

Rácz Jenő szerelme, Dóri: ,,Senki nem tud úgy mosolyogni rám, hogy ne tudjam, őszinte-e az a mosoly"

Dóri is nagyon örül, hogy igent mondtak a felkérésre. „Végeredményben örülök, hogy elvállaltuk. Sok új élményben volt részünk, és annyit tapasztaltunk 21 nap alatt, amit más emberek talán 10 év alatt sem. Abszolút pozitív hatással volt a kapcsolatunkra, ugyanúgy szeretjük és tiszteljük egymást. Igaza van Jenőnek, én is úgy gondolom, hogy a mi életünk szinte tökéletes, alapjába véve nem jellemző, hogy konfliktusba kerülünk. Nyilván itt lehetetlen volt elkerülni, hiszen gyakorlatilag együtt ébredtünk azokkal az emberekkel, akikkel lehet, hogy előző este még vitatkoztunk. Szerintem nem is megoldás, ha megpróbálsz kibújni a vita alól, mert azzal is megtalálnak. Azért nem csak a veszekedésről szólt az elmúlt 20 nap, megismertük a párokat, egyaránt a jó és a rossz tulajdonságaikat” – emlékezett vissza az egykori A Konyhafőnök-versenyző.

Mivel a műsort korábban forgatták, így a versenyző párok vissza tudták nézni magukat. Jenőnek és Dórinak ezzel kapcsolatban is voltak pozitív és negatív tapasztalatai. „Nyilván mi is belenéztünk, és újra átéltünk minden impulzust, ami bent ért minket. Sok mindenre fény derült utólag, de bent is lehetett érezni, hogy kivel hányadán állunk. Az biztos, hogy végig a topon kellett lenni, fókuszálni a feladatokra, elég megterhelő volt fizikailag, és mentálisan is a folyamatos készenlét. Sok stressz ért a játékok alatt, és a villában is, de ez egy ilyen verseny. Amikor bent voltunk, nyilván nem tudtuk, hogy mit mondanak mások a hátunk mögött, kint viszont sok dologgal szembesültünk. Nem szeretnék kiemelni neveket, nem lenne elegáns, de voltak meglepő fordulatok, ahol nem gondoltuk volna, hogy egy-egy ember így reagált. Azért nem gondoltunk volna, hogy ilyen kemény lesz, de minden perce megérte” – sóhajtott Rácz Jenő.

Dóri és Jenő is kiemelték, hogy a műsor legpozitívabb hozadéka egyértelműen a Bogival és Petivel kötött barátságuk. ,,Azóta is tartjuk a kapcsolatot, voltunk már színházban, vacsorázni, valamelyik nap pedig át is jöttek hozzánk. Nagyon jóban lettünk a bent töltött idő alatt, azonos az értékrendünk, és büszkén mondhatom, hogy ez nem egy felszínes barátság” – árulta el a séf, aki visszanézve a műsort sem változtatna semmit. Állítása szerint volt pár „baki a gépezetben”, de mindig sikerült megoldaniuk, és túllépni az esetleges sérelmeken. A Járai-házaspárral sokat veszekedtek, de az elmúlt hetek vitáiból a döntőre semmi nem maradt. Dóri jó emberismerőnek tartja magát.

Tisztában voltam azzal, hogy ki, mit gondol rólunk, rám senki nem tud úgy mosolyogni, hogy ne tudjam, őszinte-e az a mosoly…

A Nyerő Páros szereplői kaptak hideget-meleget, ám visszaolvasva a kommenteket, Rácz Jenőt és Gyuricza Dórit sokszor megvédték a hozzászólók. „Felkészültünk a kritikára, bár szerintem én jobban bírom – kezdte Dóri. – Én azért megedződtem, hiszen a Youtube-csatornánkon, ahol tabutémákat boncolgatunk, már megszoktam, hogy vannak rosszakarók. Azt gondolom, hogy nem ezeknek az embereknek a véleménye számít, a műsor alatt pedig én is úgy láttam, hogy inkább jót kaptunk, mint rosszat. Jenőt egy kicsit jobban megviselte a negatív kritika, neki ez egy teljesen új szituáció volt, hiszen A Konyhafőnökben alig kap rosszat. Itt egy másik oldalát mutatta meg: a nézők látták, ahogy lefekszünk, ahogy felkelünk, ahogy összezördülünk, így nagyobb volt a támadási felület is. Szerintem neki jót tett, hogy a szenzitív oldalát is dicsérték, hiszen előzetesen nagyon félt attól, hogy ezt megmutassa.”

rácz jenő gyuricza dóra nyerő páros győztes

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra (Fotó: RTL Klub)

Jenőtől többször elhangzott a műsor során, hogy nagyon szeretne már családot. „Szeretne kisbabát, már felkészült az apaságra, a családalapításra. Amikor összejöttünk, elég hamar kijelentette, hogy apa szeretne lenni a közeljövőben. Örülök neki, mert szerintem kevés olyan kapcsolat van, ahol a férfi hozza fel általában a témát, ettől pedig én még jobban biztonságban érzem magam mellette, és biztos vagyok benne, hogy jó apukája lesz a gyerekünknek” – zárta a szavait Dóri.

Az eddigi Nyerő Páros-győztesek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top