Sztárok

Ők a Nyerő Páros győztesei

Végre kiderült, hogy kik az idei Nyerő Páros győztesei. Gáspár Laci és Niki, Vasvári Vivien és Fecsó, valamint Tokár Tomi és Dóri előtt le a kalappal, hogy így odatették magukat méga végén is.

Ahogyan azt az előző Nyerő Párosban is észrevettük, azért a játékra jelentkezők többsége szeretné megnyerni ezt a versenyt, bármennyire lazán is veszik az elején. A 2018-as szériájában változtak a szabályok, és nem a nézők döntötték el, ki érdemli meg a Nyerő Páros címet, hanem a kiesettek, és már az is látszott, hogy a játékosok taktikáztak is, ezt a szempontot figyelembe véve. Már tegnap tudhattuk, hogy Gáspár Laci és Gáspár Niki az egyik döntős páros, és Tokár Tomiék Vasvári Viviékkel még egy heroikus küzdelemben utoljára összemérték magukat.

Vasvári Vivien, Fecsó, Tokár Tomi és Dóri a hideg zuhany alatt álltak 72 percig, miközben tartották a szívet, és ventilátorral fújták rájuk a levegőt: 

Végül Vavsári Vivien és Szegedi Fecsó nyerte az utolsó játékot, és éppen olyan szoros volt a küzdelem, ahogyan az NLCafé olvasók szavazati alapján is látszott. Gyakorlatilag, amikor még három pár volt, kiderült, hogy a nézők többsége is egy Laci-Niki és Vivi-Fecsó küzdelmet látna szívesen, úgy, hogy Vivienék kerüljenek ki győztesen. Többek között azért, mert őket tartották a Nyerő Páros legnagyobb meglepetésnek, és talán ez is közrejátszott a szimpátiában. Az viszont biztos, hogy Gáspár Laci és Gáspár Niki is Nyerő Páros, szóval a játékosoknak sem volt egyszerű dönteniük, végül…

…Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó kapta a legtöbb szavazatot, ők lettek az idei Nyerő Páros győztesei.

A Nyerő Páros 2018 döntősei: Gáspár Laci és Gáspár Niki, Tokár Tomi és Kovács Dóri, Szegedi Fecsó és Vasvári Vivien

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top