Sztárok

Kiderül, ki mit gondol Tokár Tomiról a Nyerő Párosban

Néha már kellemetlen nézi, ahogyan Tokár Tamás viselkedik a Nyerő Párosban, ez derül ki a hozzászólásokból is. Sokaknak antipatikus a tévés viselkedése. Te közéjük tartozol?

Nagyon határozottan fogalmaznak a Facebookon a hozzászólok, és a többségüket azzal sem lehet vádolni, hogy keresetlen szavakkal kritizálna. Tokár Tamás minden nappal egy picit csökkent a Nyerő Páros nézőinek szemében, akiket a sértődékenysége idegesít a legjobban. A tegnapi adásban is úgy érezte, hogy a feladat alatt mindenki ellenük fogott össze, bezzeg azt megelőzően nem értékelte, hogy megkímélték őket, és dupla csavarként mindkettő mögött taktikát és rosszindulatot sejt.

Fotó: Instagram/Tokár Tomi és Kovács Dóri

Néhány véleményből idézünk, csak hogy ne a levegőbe beszéljünk, amikor a nézőkre hivatkozunk:

  • „Sértődékenységét, általa generált mellőzöttségét örökös dohogással übereli.”
  • „Ha mosolygott a Berni (ha nem) jól tette…rápakoltak 30 kg-t. Tomi pakolgatott a Bernire, erre mikor Dóri kapja a csomagot akkor összeesküvés elméletet lát mögötte. Hiszti… Essenek is ki a francba, mert még képernyőn keresztül is unalmas már amit művelnek. Amúgy meg játék, társasozni sem úgy ülünk le,hogy úgy játszunk,hogy a másik nyerjen.”
  • „Ha már annyian istenítik jelenleg Tokár Tomit,akkor kérdezném hogy milyen az hogy az instagrammján utasítja a követőit,hogy írjanak ide véleményt,a tegnapi adásról. Holott a médiában dolgozó emberként nagyon jó tudja,hogy mi megy itt a facen!! Gondolok itt az álprofilos,arctalan megmondókra. Mi a rossz indulat ha ez nem az ??!”

Tokár Tamás minden problémáért másokat hibáztat, az üldözési mániája pedig elviselhetetlenné teszi őt, ahogyan a játékosok is megfogalmazták már. A párja, Dóri szokott helyette beszélni, magyarázkodni, éppen úgy, ahogyan az előző évadban a Király Peti–Kovács Dóra-párosnál történt. Erről amúgy Kabát Petiék hétvégi összefoglalójában Kovács Dóra mesélt, aki teljesen érzi, milyen kellemetlen helyzetben van Dóri. 

A kép akkor teljes, ha leírjuk a szavazás előtt azt is, hogy Tokár Tomi Instagram-követői közül a többség Bernit hibáztatja, vagy Bernit és Vivit, amiért Tokárékra jár a rúd. Ott is akadnak, akik a csalódottságuknak adnak hangot, de értelemszerűen nem ez dominál. 

És most a szavazás. Mivel korábban már kiderült, hogy az NLCafé-olvasók többsége már hazaküldte volna Tokárékat, ezért mást kérdezünk. 

Itt megnézhetitek, hogyan viselkedett Tokár Tomi és Kovács Dóri és a többiek a tegnapi Nyerő Páros játék után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top