Sztárok

Megvan, mikor házasodik össze Tokár Tamás és szerelme

Augusztus 27-én indul a nagy sikerű Nyerő Páros második évada – az RTL Klub ezúttal is meglepő párosokat választott. Tokár Tamás és Kovács Dorottya, akit sokan csak Chloe From The Woods-ként ismernek, két és fél éve alkotnak egy párt. Az NLCafé csapata velük beszélgetett.

Augusztus 27-én startol a nagy sikerű verseny sztárpárok részvételével, minden hétköznap este 19 órától láthatjuk a Nyerő Párost. A szereplők között láthatjuk majd Tokár Tamást és párja, Kovács Dorottyát is, akik az NLCafénak meséltek a műsorról.

Szerintem egy ilyen játékot nem lehet semmivel megvenni, semmivel elérni, vagy felkérnek erre vagy nem… akkora élményt ad! Megismeri az ember a párját még jobban, olyan dolgokat próbálnak ki, amit soha a büdös életben nem próbáltak, és soha nem éltek át, olyan szituációkba keveredik, amit soha nem tudna a való életben átélni, és szerintem ez egy olyan dolog, amivel élni kell!

– mondta Tokár Tamás.

nyero paros, trokan tamas

„Én egyébként otthon dolgozom egész nap, és ki vagyok éhezve a kalandokra, úgyhogy nekem ez már nagyon kellett!” – mondta Tokár Tamás párja, Dorottya. A beszélgetés végén azt is elárulták, mikor lesz az esküvőjük!

A teljes beszélgetésről készült videót itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top