Sztárok

Itt vannak az őszi műsorok – csak kapkodjuk a fejünket

Kezdődik az úgynevezett uborkaszezon, véget ért a suli, kitört a vakáció, satöbbi, satöbbi. A televíziós csatornák számára azonban ez az időszak nem a pihenésé: most kell felkészülniük az őszi újdonságokra. A stábok egész nyáron dolgoznak, hogy rögzítsék azokat a produkciókat, amik szeptembertől a képernyő elé csábítják majd a nézőket.

Már forog a Mi kis falunk következő évada, és a színészek természetesen nem tudják megállni, hogy ne osszanak meg egy-egy képet magukról munka közben. Lengyel Tamás haja egyértelműen elárulja: visszatér Gyuri karakteréhez.

A TV2 pedig megrendelte már a Korhatáros szerelem újabb évadát. Úgyhogy Kovács Patrícia sem fog unatkozni mostanában.

Tehetségkutatók terén is jön a régi, jól bevált formátum. Már készül az X-Faktor következő szériája. A mentorok ugyangyúgy Radics Gigi, Puskás Peti, ByeAlex, és Gáspár Laci lesznek. A műsorvezető pedig Kiss Ramóna.

A TV2 viszont új formátummal próbálkozik a már jól bevált Sztárban sztár helyett új műsort indít ősszel.  Az I can do that – Csak show és más semmi címet kapott formátumban hírességek nem vagy nem csak énekesek bőrébe bújnak, hanem különböző különleges produkciókat próbálnak majd lemásolni. Az NBC műsorában Nicole Scherzinger is szerepelt. Látjátok magatok előtt mondjuk Dér Henit, ahogy ugyanezt csinálja?

Úgy tudni, valamilyen formában folytatódik az Ázsia Expressz is, és már biztos, hogy a Ninja Warrior is új évaddal jelentkezik, új műsorvezetőkkel. Az RTL Klub pedig már leforgatta a Survivor új évadát, és újabb szériát készítenek a Nyerő párosból is.

A TV2 egyébként sok újdonságot hoz: Kasza Tibinél nem civilek életkorát kell majd tippelgetni jövőre, hanem azt, hogy a szemben lévő 20 civil ember közül melyik kettő alkot egy párt a Sztárok és párok című műsorban. Megvették a Masterchef című műsor licencét is, így a gasztroműsorok terén is igyekeznek nagyot dobbantani, valószínűleg MasterChef VIP címmel kerül adásba. Annyi már megjelent, hogy Demcsák Zsuzsát is láthatjuk majd a műsorban.

MasterChef VIP zsűrije már bemutatkozott, Ördög Nórát láthatjuk majd a műsorban

Itt van egy jelenet a Gordon Ramsay nevével felfuttatott eredeti műsorból, de itt még nem áll meg a TV2.

Az egész család számára kikapcsolódást nyújtó formátum a What would your kid do, ebben kisgyermekes szülők versenyeznek, meg kell tippelni, hogyan reagál a gyerek különböző helyzetekben, amikor a szülő nincs vele. 

Közben pedig Gundel Takács Gáborral a VIASAT3 egy új kvízműsort indít, a Who’s Asking. Itt az utca embere tesz fel kérdéseket a versenyzőknek, és a formátum mindenképpen egyedi. Itt egy kis magyarázat, hogy jobban el tudjuk képzelni. A Feleségek luxuskivitelben forgatásáról még nincsen hír, de sokan várják a következő évadot. Ahogy az Észbontók is nagy sikerrel fut, szóval nem lenne meglepő, ha folytatnák. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top