Survivor

reality

RTL Klub

Survivor

Minden infó a Survivor túlélő show-ról

 

2003-ban került először adásba az RTL Klub túlélő valóság show-ja a Survivor – A sziget néven. Az eredetileg amerikai valóságshow 2. magyarországi évada 2004-ben került képernyőre. A következő Survivor adásra viszont 13 évet várni kellett. 2017-es 3. évadot követően 2018-ban ismét izgulhatnak a nézők a Survivor- A túlélők viadalát követve a tévéképernyők előtt.

A Survivor 2003-as helyszíne még a Karib-térségbeli Dominika volt, a 2. évadtól kezdve viszont a Fülöp-szigetek lett a helyszíne a világ egyik legsikeresebb túlélő show-jának.

A műsorban 16 kiválasztott versenyző egy lakatlan szigeten találja magát, ahol törzsekbe rendeződve kell teljesíteniük embert próbáló, fizikailag és mentálisan is megterhelő feladatokat. Szükség van fizikai erőre, ügyességre, csapatmunkára, kitartásra és persze kell enni rovarokat, vagy nyers húst is.

Aki a legtaktikusabb, leginkább tud dacolni az éhséggel, az extrém időjárási körülményekkel, az lesz a túlélő, a Survivor nyertese és 20 millió forint boldog tulajdonosa.

Az első két évad műsorvezetője Stohl András volt, míg 2017, 2018-ban Istenes Bence.

Magyarországon a Survivor a nemzetközi sikerek ellenére 2003-2004-es évadokkal nem ment nagyot, ezért is kellett várni 13 évet a folytatásra, 2017-ben és 2018-ban viszont annál nagyobbat tarolt a csatorna.