nlc.hu
Sztárok

Új párja és exférje között őrlődik Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska a Survivor alatt még meg akarta menteni a házasságát, de közben Sánta Laci már továbblépett

Széphalmi Juliska a túlélőshow forgatása alatt belátta, hogy férje és kisfia jelentik számára a családot, ő pedig – hiába van új párkapcsolata – a családjához szeretne visszatérni.

A Survivorben az utolsó összecsapás előtt egy-egy családtagjukkal találkozhattak a versenyzők. Széphalmi Juliska a kisfiát, Lacikát várta Dominikára, de helyette az új párja, Nagy Balázs érkezett. A celeb játékos ugyan örült neki, de nem bírta magában tartani érzéseit, és elmondta, hiába döntöttek úgy Sánta Lacival, hogy külön folytatják, neki mégis ő jelenti az otthont.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska a Survivor alatt mindennap a férjére és a kisfiára gondolt (Fotó: Sajtóklub)

„Ő nagyon szeret engem és számíthatok rá. (…) de nagyon kettős érzések vannak bennem, hiszen köztünk elindult talán valami, de rengeteg bizonytalansággal. És én nem voltam abban biztos, hogy ha vége van a Survivor-nek, innen hazamegyek, akkor hol is akarom folytatni. (…) A kisfiam mellett, aki még hiányzik, az Laci, a férjem, akivel úgy döntöttünk fél éve, hogy mi külön folytatjuk az életünket, de én mindennap rágondolok. (…) Nekem az otthont még most is ő jelenti. Ők jelentik. Laci és Lacika. Nekem ők a családom. (…) Idejött Balázs és nekem szembe kellett néznem saját magammal, hogy nekem ő mit jelent, és mit nem jelent, és ki az, aki meg sokat jelent. (…) Valójában a Balázs az egy szakasz volt az életemben, de tudom, hogy merre fele kell most már tartanom, és mi az, amit szeretnék ezután. És nagyon hiányzik a családom, Laci és Lacika” – vallotta be őszintén a 29 éves táncművész Dominikán.

A Blikk megszólaltatta az időközben már hazatért Széphalmi Juliskát a Dominikán tett vallomásával kapcsolatban. Mint kiderült, az érzelmi hullámvasút a celeb versenyző hazatérése után sem ért véget számára, mivel nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte, volt párja ugyanis továbblépett. „Amikor az adásban azt mondtam, nekem Laci és Lacika a családom, azt valóban úgy gondoltam. (…) Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni. Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben” – árulta el a bulvárlapnak Széphalmi Juliska.

Olvass még Széphalmi Juliskáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top