nlc.hu
Sztárok

Nagy Balázs Sánta Juliskáról vallott

Megszólalt és szerelmükről mesélt Sánta Juliska új párja, Nagy Balázs

Sánta Juliska, azaz Széphalmi Juliska szerelme, Nagy Balázs is megszólalt, és mesélt Juliskával való szerelmükről.

Kollégájával jött össze Sánta László exneje, Széphalmi Júlia. A 28 éves táncművész – akinek 6 év után idén szeptemberben ért véget a házassága – elárulta a bulvárlapnak, hogy Nagy Balázzsal 7 éve ismerik egymást, régi ismerősök a Madách Színházból, kezdetben barátok voltak, aztán egymásba szerettek. A kapcsolatról most Nagy Balázs is mesélt.

„Lacival megbeszéltük ezt rögtön az elején, amikor kiderült. Elmondtam neki teljesen normálisan, hogy nem akarok neki ezzel fájdalmat okozni, mert nyilván mi egy jó haveri viszonyban voltunk. Elmondtam neki, hogy ez nem ellene szólt. Teljesen normális, békés, baráti megbeszélés volt ez a Lacival” – mondta Nagy Balázs a Blikknek.

Nagy Balázs és a szerelem

Nagy Balázs és Juliska között 18 év különbség van (Fotó: Nagy Balázs/Instagram)

„Mind a ketten egy nehéz időszakon mentünk keresztül, én több mint egy éve egyedül voltam, Juliska pedig éppen egy házasságból jött ki. Akkor alakult át ez az egész barátság, amikor azt kezdtem érezni, hogy hiányzik. Ragaszkodsz hozzá, várod, hogy mikor találkoztok, és egyszer csak rájön az ember arra, hogy beleszeretett a másikba” – mesélte Nagy Balázs.

Olvass még Sánta Laciról és exnejéről nlc-n!

(Nyitó kép: Nagy Balázs/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top