Sztárok

Megváltoztatta Sánta Juliskáék családi életét a Konyhafőnök

Juliska és színművész férje közösen érkeztek az RTL Klub Reggeli műsorába, ahol nemcsak a gasztro realityben szerzett élményeket, de az otthoni változásokat is elmesélték.
santa juliska, konyhafonok

Sánta Juliska és férje, Sánta László az RTL Klub Reggeli című műsorában többek között családi életükről és arról is meséltek, mennyire csokiimádók.

„Lényegében annyi változott, hogy eddig is Juliska főzött többet, ezentúl is ő fog sokkal-sokkal többet főzni. Annyit elárulhatok, hogy amikor elkezdődött a Konyhafőnök, három napon keresztül ettem báránybordát… Szerintem az egyik titka annak, hogy ilyen sokáig bent volt a Konyhafőnökben, az, hogy nagyon finomakat főz, nagyon jó ízűek a kaják” – mondta Juliska férje, aki ezentúl nem sokat megy majd a konyha közelébe otthon. Szerencsére ez nem okoz gondot, sőt! Juliska mindig is maximalista volt, szeret fejlődni, és  éppen ezért örült, amikor megtudta, hogy Rácz Jenő csapatát fogja erősíteni.

„Nekem nagyon precíz, és el is várja a versenyzőitől a precizitást. Szigorú, sokkal szigorúbbnak láttam” – mondta Juliska, aki egyáltalán nem bánta a fegyelmet, és bár nagyon sokat tanult, őt a verseny maga is motiválta, hogy a legjobbak között legyen.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézheted:

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top