Sztárok

Sánta Juliska sírva távozott, bundát sejtenek a Konyhafőnök nézői

Miután tegnap kiesett Sánta Juliska a Konyhafőnökből, sokan egy előre megírt forgatókönyvről beszélnek. De szerinted tényleg erről van szó?

Valószínű, hogy nincs olyan versenyzésre épülő műsor, ahol a nézőkben nem merül fel: bizony, itt minden előre lejátszott. A Nagy Duett, a Sztárban sztár, A Dal kapcsán gyakorlatilag menetrendszerűen érkeznek az ilyen jellegű megjegyzések, és most a Konyhafőnök oldalán egyesek biztosra veszik, mások csak tippelnek arra, hogy bunda az egész verseny. Minderről Sánta Juliska távozása után nemcsak a közösségi oldalakon olvastam, hanem különböző beszélgetések közben is felmerült. 

Sánta Juliska teljesítményét Fördős Zé így foglalta össze: „Szeretem, ha valaki vidáman és néha akár önfejűen főz a konyhában, szerintem ez rád jellemző volt, mint ahogyan az is, hogy nagyon-nagyon jó ételeket mutattál nekünk. Van benned valami plusz.”

A táncos sírva mondott köszönetet azért, hogy a versenyben lehetett, mert úgy érezte, sokat tanult, bár nagyon szeretett volna még maradni. „Ez a verseny egy IGAZI élmény volt számomra, egy nagyszerű utazás, ahol magamat is jobban megismertem! Csodálatos volt minden perce; a legfantasztikusabb mégis az volt, hogy felszabadultan olyan lehettem, amilyen valójában vagyok!” – írta a közösségi oldalán is, de a búcsúfilmjében is ugyanezt fogalmazta meg, igaz, akkor még friss volt az élmény, és csak könnyek közt tudott erről beszélni. Őszintének, meglepettnek tűnt, nem úgy, mint aki előre tudott az egészről. 

Szerinted ez hogy van? 

Sánta Juliskát feltöltötte a versenyzés és a rengeteg élmény

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top