nlc.hu
Sztárok

Sánta Laci a szakításról beszél

Sánta Laci először beszél a szakításról: „Büszkén tekintünk az együtt töltött időre”

Tegnap érkezett a hír, hogy szakított Sánta Laci és felesége, Juliska.

Mindenki álompárként tekintett Sánta Lacira és Juliskára, ráadásul mivel szinte sosem nyilatkoztak a kapcsolatukról, így joggal hihettük, hogy nincs is gondjuk. A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy már nem élnek együtt, és hamarosan el is válnak. A színész úgy érezte, pár gondolatot meg kell osztania a rajongókkal a szakítással kapcsolatban, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. A képet itt tudod megnézni.

„Az életünk nagy részébe beleláttatok, de a Juliskával való valódi kapcsolatunk mindig is abszolút magánügy volt, így arról soha nem nyilatkoztunk semmilyen formában. Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet! Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb!!! Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket” – írja a közösségi oldalán a nemrég a Vacsorakirályban bizonyító Sánta Laci.

sánta laci és juliska

Sánta Laci és Juliska (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top