nlc.hu
Sztárok

Sánta Juliska a családbővítésről

„Most nem bővülhet a családunk” – Sánta Juliska elárulta, miért nem akar még második gyereket

Sánta Juliska férje, Sánta Laci a kisfiuk mellé ugyan szeretne még egy kislányt is, felesége azonban egyelőre hevesen tiltakozik a családbővítés ellen.

A művész házaspárnak 4 éve született meg a kisfiuk, Lacika. Bár a bombaformában lévő Sánta Juliska és férje, Sánta Laci ugyan szeretne kistestvért a gyereküknek, a második baba vállalásának idejében azonban egyáltalán nem értenek együtt – írja a legfrissebb Story magazin.

Sánta Laci és felesége, Sánta Juliska

Sánta Laci és felesége, Sánta Juliska eltolta a családbővítést – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Szükségem van arra, hogy dolgozzak. Egy táncművésznek egy gyerek után is szép eredmény újra színpadra állni, kettő után azonban már lehetetlen. (…) Speciális a szakmám, ez egy rövid pálya, nekem most kell, és most szeretnék dolgozni. (…) Most nem bővülhet a családunk, mert egy újabb gyerek az én életemet változtatná meg teljesen, már a korai terhesség alatt sem táncolhatnék, veszélyes lenne” – vallotta be a 28 éves Sánta Juliska.

A táncművész nem is tagadja, okoz ez némi feszültséget Laci és közte, de A Konyhafőnök VIP-ből zokogva távozó színművész férje alapvetően megérti és elfogadja a helyzetet, azaz nem mondtak le a második babáról, csak bizonytalan időre eltolták a családbővítést.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story magazin

Olvass még a Sánta házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top